Fiabilitatea masini este importanta sigla este mai putin importanta .daca masina se comporta bine si te satisface sigla nu mai conteaza .sa nu ai probleme cu masina asta mi se pare cel mai important lucru
Schimbare sigla Dacia
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Comment
-
Cei de la dacia au incercar sa sigla din lunii fluente concretizate in aceasta sigla,liniile se regasesc in noua masina sandero,masina care arata destul de binisor,si ar da foarte bine daca s-ar tuna,si ar arata ca sondero RS ,stiti voi care ,masinica aia galbena de care eu mam indragostit.....................se ptea mult mai bine cu noua siglasigpic
astra h 1,7 cdTI
Comment
-
Sigla noua nu mi se pare mai urata decat asta actuala de pe gama Logan ph1, care nu se potriveste pe orice culoare.
Comment
-
Si dupa aia o sa intrebe toti de unde pot cumpara una, o sa vezi.
Comment
-
Nu are aceleasi dimensiuni, dar pe calandru, cu mici modificari, se poate monta.
Comment
-
Originally posted by andrei View PostSi dupa aia o sa intrebe toti de unde pot cumpara una, o sa vezi..
Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
Opinie de la necunoscator: mie o firma care isi tot schimba imaginea iarasi si iarasi si iarasi si iarasi si iarasi.... MIE, CEL PUTIN, imi denota o lipsa de stabilitate a firmei respective(ceva nu merge bine ca tot schimba atata). Oricum noua sigla arata oribil... (parca mai bine forma buna si culoare nasoala decat culoare ok si o forma ca stai sa te intrebi "astia glumesc?") sunt de acord cu cei care ziceau ceva de o restilizare a semnului vechi(cu vulturu). Imi palce si cum am eu la 1310 mea-emblema neagra simpla cu dacia scris in mijloc... simplu si la obiect...
Comment
Comment