Schimbare sigla Dacia

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Da un exemplu(fara gluma chiar sunt curios).
    Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Strategie de marketing si asta, dar e bine gandita.
      Sigla noua va aparea numai pe Sandero si pe Logan Ph2.
      Pe LOgan Ph1 nu va fi implementata.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by costinbranzas View Post
        Opinie de la necunoscator: mie o firma care isi tot schimba imaginea iarasi si iarasi si iarasi si iarasi si iarasi.... MIE, CEL PUTIN, imi denota o lipsa de stabilitate a firmei respective(ceva nu merge bine ca tot schimba atata). Oricum noua sigla arata oribil... (parca mai bine forma buna si culoare nasoala decat culoare ok si o forma ca stai sa te intrebi "astia glumesc?") sunt de acord cu cei care ziceau ceva de o restilizare a semnului vechi(cu vulturu). Imi palce si cum am eu la 1310 mea-emblema neagra simpla cu dacia scris in mijloc... simplu si la obiect...
        Da, si de renault, fiat, ... ce mai zici? Firme consacrate sau ba

Comment

Darksid3 exemplele sa fie despre modificari de esenta nu de dimensiuni. Adica la Mercedes au pastrat forma dar au umblat la marime de-a lungul timpului. Ai inteles tu ce vreau sa spun si asa dar pentru orice eventualitate.
          Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Cred ca astia de la Dacia merg dupa premiza 'Masina noua sigla noua'.) Adica daca tot vor rupe gura targului cu o masina draguta,cu o caroserie cat de cat noua in gama Dacia(mai exista si vechea Liberta) de ce sa nu rupem gura targului si cu o sigla noua..cand vor scoate si ceva de teren o schimba din nou.;))

Comment

Fiecare cu gusturile lui, eu raman la cea veche.

Comment

Originally posted by Rocri View Post
                Da un exemplu(fara gluma chiar sunt curios).

Acum cativa ani , la aceasta solutie au apelat HONDA si TOYOTA !!!

Comment

Parerea mea ca sigla nu a fost schimbata ci doar stilizata adica tot triunghiulu ala rotunjit e tot cu varfu in jos , si tot dacia sus scrie ...
                  eu in lini mari asa o vad

sigpic

Comment

Sigla e o combinatie intre cea de Dacia si cea de Renault, in linii mari.

Comment

• Originally posted by jarublg View Post
                      Da, si de renault, fiat, ... ce mai zici? Firme consacrate sau ba
                      poi mie fiat care stiu ca a schimbat sigla intradevar, nu mi se pare o genialitate de marca.... (prietenii care ii am si sunt mecanici stramba din nas cand aud de marca asta). exemplu de stabilitate:bmw, mecedes etc... (din cate stiu astia nu prea au schimbat siglele) prin schimbare, cum zicea cineva mai sus, nu inteleg ca o schimbat marimea... sau tenta de culoare. sigla noua de la dacia mi se pare foarte schimbata...

Comment

• Pana la urma conteaza fiabilitatea masinii si masina in general, nu sigla.
                        Si au fost firme (Renault de exemplu) care au schimbat sigla cam tot de atatea ori ca Dacia si nu mai zice nimeni nimic.

Comment

• Parerea mea ca noua sigla arata bine .....

Comment

• Ne vom obisnui si cu asta.Cum zicea si andrei,masina sa mearga si sa avem probleme cat mai putine.
                            Last edited by D-FENS; 18 July 2008, 22:05.
                            Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Originally posted by andrei View Post
                              Si dupa aia o sa intrebe toti de unde pot cumpara una, o sa vezi.
                              spune mi si mie te rog pot pune sigla noua pe vechiul logan?Se poate cumpara?Haha

Comment

• Tu faci misto sau ce? Dupa ce ca ai postat de 3 ori consecutiv, mai faci si glume...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google