Da un exemplu(fara gluma chiar sunt curios).
Schimbare sigla Dacia
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Strategie de marketing si asta, dar e bine gandita.
Sigla noua va aparea numai pe Sandero si pe Logan Ph2.
Pe LOgan Ph1 nu va fi implementata.
Comment
-
Originally posted by costinbranzas View PostOpinie de la necunoscator: mie o firma care isi tot schimba imaginea iarasi si iarasi si iarasi si iarasi si iarasi.... MIE, CEL PUTIN, imi denota o lipsa de stabilitate a firmei respective(ceva nu merge bine ca tot schimba atata). Oricum noua sigla arata oribil... (parca mai bine forma buna si culoare nasoala decat culoare ok si o forma ca stai sa te intrebi "astia glumesc?") sunt de acord cu cei care ziceau ceva de o restilizare a semnului vechi(cu vulturu). Imi palce si cum am eu la 1310 mea-emblema neagra simpla cu dacia scris in mijloc... simplu si la obiect...
Comment
-
Cred ca astia de la Dacia merg dupa premiza 'Masina noua sigla noua'.) Adica daca tot vor rupe gura targului cu o masina draguta,cu o caroserie cat de cat noua in gama Dacia(mai exista si vechea Liberta) de ce sa nu rupem gura targului si cu o sigla noua.
.cand vor scoate si ceva de teren o schimba din nou.;))
Comment
-
Sigla e o combinatie intre cea de Dacia si cea de Renault, in linii mari.
Comment
-
Originally posted by jarublg View PostDa, si de renault, fiat, ... ce mai zici? Firme consacrate sau ba
Comment
-
Pana la urma conteaza fiabilitatea masinii si masina in general, nu sigla.
Si au fost firme (Renault de exemplu) care au schimbat sigla cam tot de atatea ori ca Dacia si nu mai zice nimeni nimic.
Comment
-
Tu faci misto sau ce? Dupa ce ca ai postat de 3 ori consecutiv, mai faci si glume...
Comment
Comment