Radiator Logan Sh

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Radiator Logan Sh

Salut

Vreau sa cumpar zilel astea un logan second hand din 2007 cu vreo 4700 km...e model laureat.
    Ideea e ca are o problema....omu zice ca a avut bara schimbata cand a lovit un caine..si ca la impact s-a stricat si radiatorul.

intrebarea mea este....problema asta cu radiatorul este una mare...el zice ca a cumparat deja doua radiatoare sh si ca o sa le monteze si o sa schimbe freonul ...si o sa mearga perfect.

Merita sa o iau sau nu ..c ziceti?

nu e o problema sa schimbi radiatoarele, sau bara. daca chiar are 4700 km (nu cumva 47.000 ?) e ca noua masina. depinde de pret dar merita...
    o/____\o
    (i)
    .........

Comment

Asa e ...47000 are am gresit....pretu e de 3500. Ma gandeam sa nu am probleme cu aerul conditionat dupa schimnbarea radiatorului...

Comment

nu. daca schimba radiatorul si nu are alte pierderi n-o sa ai probleme cu ac-ul , dar nu te fixa numai asupra acestei probleme. sigur a fost numai bara si radiatoarele ? cadru motor , lonjeroanele sa nu fi fost afectate (de la un caine sigur nu) alte elemente revopsite ...

mai arunca un ochi si pe aici :
        http://www.loganclub.ro/forum/kilome...li-t24124.html
        http://www.loganclub.ro/forum/cum_im...km-t20866.html
        o/____\o
        (i)
        .........

Comment

da...sper sa nu fi fost mai mult decat radiatorul.
          Ma gandesc ca nu repara tot ce a fost afectat si mai lasa doar radiatorul de pus inainte sa mi-o arate...

Imi aduc aminte ca avea si scutul dat jos...si se vedea pe capota ca a mers cu ea fara scut un pic...

Sper sa fie ceva minor...ms de sfaturi oricum.

Comment

eu zic ca nu merita.o masina lovita ramane masina lovita

Comment

Un verisor de al meu a patit cu o zi inaite de pasti mergea cu loganu pe la 12 noaptea si dintro data a luat un iepure in fata ia spart grilajul din fata (avea bare de mcv) si ia intrat in radiator, si era la vreo 70 de km de casa de abea dupa sarbatori la schimbat si si acum merge perfect.Ceva amuzant e ca de pasti i-am dat un mesaj de genu ( iepurasul mustacios prin bara trece frumos si radiatorul il sparge si motorul la logan rosu se face) am ras la mesajul asta )

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google