If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Se merita sa iau volan sport pt Logan din Autovit la un pret d la 100 la 350 Ron ?
Sunt bune ?
Mentionez ca nu am servo.
Sau trebuie neaparat sa iau volan sport d la 100 la 300 Euro ?
Astept pareri.
Multumesc.
O intrbare ,la ce iti trebuie volan sport pentru 65 de cai? Eu am 75 de cai si nu mi am luat.
Sincer am vazut un logan cu volan sport si arata ca dracu,
Ia-ti,o sa il faci de 85 de cai .
Serios acum,de ce vrei tu volan sport?Conduci prea sportiv?Ai prea multi cai?Putere incontrolata?Dar semnele de incepator,unde sunt?
Mai degraba imbraca-l pe cel actual in piele (sau alte materiale potrivite). Eventual in doua culori daca vrei sa-i dai un aspect deosebit. Nu te costa mai mult decat volanul ala pe care vrei sa-l cumperi, si e mai practic. Eu nu as renunta la airbag...
Vezi poate gasesti unu' d'ala ca la Formula 1, cu multe butoane si luminite colorate. N'ar fi superrrrr ? Ai avea cel mai tare Logan din parcarea din spatele blocului
Niki, volanul sport nu are air bag, lui obligatoriu ii trebuie asa ceva si sa ai un volan sport asta inseamna sa ai si arcuri, jante, cauciucuri, cai putere, remapare....etc., sport
oricum, gusturile sunt diferite si parerile la fel
Nu as da deloc un volan cu airbag pe un volan sport doar asa ca sa "arate sport".Vezi ca sunt niste ornamente(am vazut pe mai multe masini dar nu de vanzare) care se aplica pe volan si il fac sa para sport.Am sa caut daca gasesc poze pun aici.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment