Parca la status nu ai disel si ai beninar mai ai si alta masina?
Ce se intâmplă cu injectoarele astea?
Collapse
X
-
da un MCV mai nou din 2007 daca vrei pot face video maine sau poze cu amandoua
Comment
-
zic si eu
Ca utilizator mi se pare foarte incomod sa stau mereu sa ma feresc sa pun motorina de nu stiu unde, euro4 sau euro5 care o fi ideala, sa merg nici subturat dar nici prea turat de frica injectoarelor sau alte balarii de genul asta.
Mi-am luat masina noua ca sa dau cheie si sa plec unde am nevoie nu ca sa stau si sa cercetez modul ideal de protejat masina. Fac reviziile din manual si cu asta basta - care e faza cu purjarea filtrului nu stiu care din 5000 in 5000 sau alte magarii - masina serveste omului nu invers.
De frica injectoarelor am evitat Loganul diesel la achizitionare.
Taicameu avea un citroen diesel cu 230 000 de km la bord si motorul era intact in conditiile in care vedea motorina din toate statiile posibile si s-au invatat 3 soferi incepatori pe masina.
Si ce daca motorina e proasta. Dacia - Renault trebuia sa puna filtre eficiente si nu mai erau probleme.
Pentru mine situatia e clara. Renault nu stie sau nu doreste sa faca dieseluri moderne fiabile. Probleme au fost si la dieselurile de pe Laguna, Megane, Espace si altele.
Ca si consumatori singurul lucru pe care il putem face este sa ne documentam temeinic inainte de achizitionarea masinii pentru ca nu cred eu ca nu mai poate dormi noaptea vreun director de vanzari Dacia - Renault stiind ca un set de injectoare costa 10 - 15% din valoarea masinii noi.
Un site informativ ar fi www.carsurvey.org .Logan GPL 1.4
Comment
-
cum de numai pe 1.5 la logan au probleme si numai in romania? nu va aprinde nici un beculet chestia asta? de ce dci-ul de 1.9 merge de rupe si al dracu daca are probleme. probabil ca tine si de sofer, sa nu mearga "economic" schimband la 1500rpm si alte le,altele...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by Seba View Postcum de numai pe 1.5 la logan au probleme si numai in romania? nu va aprinde nici un beculet chestia asta? de ce dci-ul de 1.9 merge de rupe si al dracu daca are probleme. probabil ca tine si de sofer, sa nu mearga "economic" schimband la 1500rpm si alte le,altele...
p.s. : un logan ma risc sa il cumpar, macar ca il tin cat e garantia.vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !
Comment
-
Daca zici ca ai alimentat numai de la OMV si ai pastrat bonurile, le poti face o sesizare.Ei ar trebui sa ia o proba si sa vada rezultatul. Alta cale de scapare nu exista pentru ca si la garantie aproape in toate cazurile o sa-ti spuna ca ai folosit motorina proasta.
Comment
-
nu mai dti vina pe motoriuna ca nu e numai ea de vina .cred ca 50 %e din cauza sistemului delphi care e de cacao.toate piesele facute de astia sunt varza .
la noi pica repede ca sunt ajutate de motorin naspa.cica faci economie si cand colo mai dai 90 mil pe reparatii .
ps motoarele 1,9 dci de pe laguna au sistem de injectie bosh si merg fara sa sucombe.si pe la alte marci ca ford sau nu mai stiu ce marci au scapat unele piese lucas-delphi si au fost belele.sfatul meu nu cumparati motoare diesel daca au sistem de injectie delphi mai ales la noi.afara e altceva...Last edited by margelatu; 28 May 2009, 20:41.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
Originally posted by maistoru View Poststie cineva daca se fabrica kit bosch pentru motorul de logan??? avand in vedere ca 1,5 dci este prezent pe mai multe masini ale grupului renault-nissan ar trebui sa existe. nuh?Nu e o idee rea. Eu ma gandeam sa-i pun un filtru suplimentar inainte de pompita manuala pe care sa-l supraveghez mai usor.
Daca pompa de injectie face singura pilitura, tot degeaba il pun. In service dau vina pe motorina ca sa pierzi garantia.
Comment
-
lau eu am acuma la transit o sita pusa inaintea filtrului. este luata de la o centrala pe motorina. este din metal intr-un pahar de plastic dur. o spal din cand in cand si o pun la loc. opreste apa si jegul de tip "muci" din motorina. dar cum spuneai si tu trebuie cercetat motivul pentru care face pompa pilitura si suprimat.vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !
Comment
Comment