Domnilor, am un logan 1,5 DCi din anul 2006. Bineinteles, l-am luat la cineva acum un an de zile cu 15.000 la bord şi acum are 45.000. La recomandarea acelei persoane, de alimentat am alimentat de la MOL (fără a face reclamă aici) doar motorină Euro 5. Anul trecut un prieten zicea că pe la 40.... şi ceva de mii de km o să-mi cadă ceva la motor, că aşa sunt făcute şi nu l-am crezut că vorba aia, nu mi-am bătut joc de ea, motorină de calitate, schimburile la service-urile Dacia. Surpriză, la aceşti kilometri mi-au căzut două injectoare şi un altul...îi pe ducă. Vreau să pun şi eu o întrebare, este posibil oare ca după 45.000 de km să se ducă injectoarele, la o maşină de doi ani de zile, combustibil, zic eu, din cel mai bun? Nu vreau să jignesc această firmă, dar cred că are o problemă la fabricarea pieselor, plus că un injector costă 900 RON, mai mult ca la alte maşini.
Ce se intâmplă cu injectoarele astea?
Collapse
X
-
pai tu ai intretinut'o si ai bagat motorina buna.... dar fostul proprietar daca a alergat'o poti sa ii bagi si mama motorinei... atata timp cat ii dai in gura de fiecare data cand ai ocazia e si normal ca motorul sa se uzeze prematur... stai linistit ca nu e o regula sa se duca la 45000... sunt baieti pe forum care au DCI si au mai multi km ca tine... se poate sa fi fost si ghinion....
-
eu cred ca cei de la dacia sunt constienti de problema care a fost sau inca mai e la motoarele diesel si profita de asta si vand injentoarele scump in loc sa gaseasca o solutie si sa remedieze problema.Citroen C4 Coupe 1.6 hdi 110 cp 2006 rouge lucifer
Comment
-
Asa scrie la pompa...problema e daca in realitate nu e ...masluita!Ai destul de devreme probleme cu injectoarele...si eu cred ca tot de la motorina se trage!Nu trebuia sa iei litera de lege ce ti-a zis fostul proprietar ci sa testezi tu ce si cum!In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Originally posted by kmtiberius View Postun injector costă 900 RON, mai mult ca la alte maşini.
Comment
-
Originally posted by kmtiberius View PostPăi dacă euro 5 nu este bună....atunci, care este?
Comment
-
Am o cunostinta care a venit in Romania pentru o luna cu masina personala!Masina a mers toata viata ei in Germania...vreau sa zic ca asta se minunase cand a vazut ca dupa numai 2-3 saptamani deja avea funingine langa zona de evacuare...ceea ce el nu vazuse de 2-3 ani de cand avea masina!Cam peste tot la noi, mai ales motorina, este de o proasta calitate!Nu ar trebui sa ne miram de ce apar astfel de probleme!...mai bine cu ulei de prajeala!In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
Comment