Logan Masina Rezistenta !!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

@hot gasoline: Invata sa vorbesti ca suntem toti oameni si indiferent de ce masini conducem, unii mananca masini pe paine la orice capitol vrei tu...asa ca mai pune mana pe-o carte, ceva si apoi vi si-ti dai cu parerea. Deocamdata scoti numai aberatii si injurii
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

La rezistenta nu conteaza ce masina ai .. io mai am un megane in curte cu care la 160 km/h am pierdut controlul pe un drum cu apa .. si pot sa zic ca am avut cel mai amre noroc ca mai traiesc .. dar masina oricum am facuto praf ..

Comment

pai tocmai conteaza ce masina ai. cu dacia 1300 nu scapai tu daca o pierdeai la 160, asta in cazul in care prindea viteza aia. megane-ul e una dintre cele mai sigure masini, zi Doamne-ajuta! c-ai scapat...
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

loganul are trei stel la fel ca unele sh-uri care circula frecvent pe drumurile noastre.audi a4 modele 97-97,passat 97-2001 si multe altele care aveau 3 stele sau unele modele de pe la bmw sau opel care nu aveau decat 1 sau maxim doua stele.partea cu zdronganitul plasticelor e adevarata dar asta se datoreaza drumurilor foarte bune de la noi.am mers cu a6 si cum depasea 30-40 km pe unele drumuri mai nasoale se auzeau tote cele cu toate ca avea piele de +++a de bandit pe ea.loganul nu e extra dar nici cel mai de kkt.sa vedeti pe yotube la peugeot 407 cate belele are.
          Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

loganul cu airbaguri laterale si senzor de centura ia 4 stele. desi led-ul ala chiar nu face tabla mai tare
            ai dat o referinta, sa-ti traiasca, cu problemele la 407
            mai bine mergi intr-un service si intreaba acolo, te crucesti ce prastie e masina aia...
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Loganul este o masina rezistenta si fiabila, raportul pret calitate fiind f bun.Din pacate unele persoane vor ca atunci cand dau 7000-8000 E sa primeasca Hummer, nu Logan.Fratilor complexati si cu creierii zburatii, va rog sa nu mai aberati, si sa realizati ca atat cat platiti atat primiti.Numai bine si sute de km fara incidente neplacute

Comment

Loganul este o masina care te duce din puctul A in B fara probleme, o masina cu care sa iti faci treaba. Se poate circula fara probleme pe drumuri nemodernizate fara a afecta integritatea masinii. E o masina reusita per total insa este criticata de cei care au ales sa-si cumpere sh german. Nu este o masina pentru oameni pretentiosi si petru facut liniute cu ea. Daca o intretii la timp nu ai cum sa ramai in drum cu ea.

Comment

Acum 2 saptamani am avut un accident .. unul a intrat pe rosu in intersectie cu un ford focus break si l-am luat in plin in lateral .. mie mi s-a smuls bara fata (dar nu s-a rupt ) si farul dreapta si aripa dreapta zgariata , iar ala nu mai are ce sa scoata din masina .. poate sa o duca la casat .. sincer nu credeam ca poate sa reziste asa de bine ..

Comment

bine ca are el dauna totala si nu tu. ca el e vinovat.
                    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

ai avut noroc...la noi la firma la iesirea din parcare a intrat un logan intr-0 jetta si loganul e aproape dauna totala, la jetta se schimba o usa si probabil stalpul. nici geamul nu i s-a spart...loganul nu mai are bot defel. masina incepe de la parbriz

Comment

Logan e o masina rezistenta, spun asta din proprie experienta.Are 2 ani cand a intrat un microbuz in partea fata a masini si doar sa indoit aripa,avea ceva viteza microbuzul.
                        http://www.loganclub.ro/forum/ct_90_b_u_z-t57569.htmlsigpic

Comment

dar de astea ce ziceti?
                          Attached Files

Comment

Parca e facuta din ziar, e masina ta?, nasoala treaba.
                            sigpic

Comment

am avut noroc cu roata de rezerva din portbagaj, ca altfel chiar ajungea
                              sandero. in fine, are si circumstante atenuante, in sensul ca eu eram oprit, cu piciorul pe frana, iar x6 nici nu a franat, s-a oprit in mine de la vreo 60km/h, iar el are 2 tone si ceva...aaa si mi s-a rupt si armatura de la scaun, adica s-a dat pe spate...

Comment

Originally posted by horus_bds View Post
                                dar de astea ce ziceti?
                                Tu compari BMW x6 care costa 78000 euro
                                iar loganul 10500,loganul calitate pret e acceptabil orce masina se distruce depinde de impactul lovituri. si orce produs mai scump este fabricat cu materiale mai bune
                                http://www.loganclub.ro/forum/ct_90_b_u_z-t57569.htmlsigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google