Si eu am stat de vorba cu taximetristi de Logan care au la bord de ordinul sutelor de km.Nu s-au plans de foarte multe.Cred ca testul Taxi este destul de concludent pentru Logan in multe privinte.
Logan Masina Rezistenta !!!
Collapse
X
-
........Asta zicea unul ca e praf tabla de la logan ca e flexibila,si ca mai buna e tabla de la 1410 care e rigida,daca intri cu ea la 40 km/h in pom se rupe
Originally posted by viorelu View PostSi eu am stat de vorba cu taximetristi de Logan care au la bord de ordinul sutelor de km.Nu s-au plans de foarte multe.Cred ca testul Taxi este destul de concludent pentru Logan in multe privinte.
Comment
-
si la tabla si plastice (punctele slabe ale loganului) daca compari un logan de 5 ani sta mult mai bine decat astea de 15 -20 de ani.
zicea cineva acum un an ca loganurile alea plecate in germania vor veni dupa un an doi trei cu 1000-2000 de euro inapoi. nu cred ... alea ar fi pomana...o/____\o
(i)
.........
Comment
-
Originally posted by Costi-bc View Postsi la tabla si plastice (punctele slabe ale loganului) daca compari un logan de 5 ani sta mult mai bine decat astea de 15 -20 de ani.
zicea cineva acum un an ca loganurile alea plecate in germania vor veni dupa un an doi trei cu 1000-2000 de euro inapoi. nu cred ... alea ar fi pomana...
Plasticurile din interior la celelalte masini sunt acoperite cu folie de piele sau altele,deaia pare mai cauciucata.
..par mai cauciucate,sorry de greseala
Comment
-
Originally posted by PCH View Postsi nu gasim si noi niste folie sa aplicam peste plasticul ala?))
Si folie de carbon poti sa pui.
Comment
-
nu... calitatea plasticului care ne inconjoara in logan e cu adevrat deplorabila. si imbinarile care-si fac joc ...
nu-i nici pe departe masina perfecta , dar la aceeasi bani (3000-5000 euro) nu prea ai ce cumpara si sa stii ca te urci in masina si dai cheie fara sa ridici capota...o/____\o
(i)
.........
Comment
-
@Costi-bc,asta e finisajulIti cumperi masini cu 8000 euro straine mai finistate,cu motorizari de ascutit cutine. "nu prea ai ce cumpara si sa stii ca te urci in masina si dai cheie fara sa ridici capota..." dimpotriva,ma uit peste tot,dar nu am ce sa comentez ca sunt multumit,nu imi place cum e la logan ph1 cu sunt in interior cel de care tii sa inchizi usa,ca nu ai prindere buna,dar modelele noi sunt super.
Comment
-
plasticele sant proaste cam la toate masinile eu la servici merg cam cu 4-5 masini din care si un logan din 2004 o sckoda superb si cateva passaturi si benzina si diesel si tin sa spun ca scartaie plasticaraia pe ele de te indoaie
iar la tabla nu este chiar asa subtire ca la logan dar nici tapana nu este ci doar ranforsarile sant mai de calitate si mai multe in rest cele straineze au probleme de te doare capu si sa nu mai vb de service care sant mai praf decat la dacia
Comment
-
pe mine m-a lovit un cielo frontal in aripa din partea soferuluieu am avut bara . aripa si putin radiatorul far capota nu avea nimic iar el avea asa : far, parbriz, bara, aripa,janta radiator, =>> logan masina rezistenta <<= cand gasesc pozele pe postez
Comment
Comment