Logan Masina Rezistenta !!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Si eu am stat de vorba cu taximetristi de Logan care au la bord de ordinul sutelor de km.Nu s-au plans de foarte multe.Cred ca testul Taxi este destul de concludent pentru Logan in multe privinte.

Comment

• ........Asta zicea unul ca e praf tabla de la logan ca e flexibila,si ca mai buna e tabla de la 1410 care e rigida,daca intri cu ea la 40 km/h in pom se rupe

Originally posted by viorelu View Post
      Si eu am stat de vorba cu taximetristi de Logan care au la bord de ordinul sutelor de km.Nu s-au plans de foarte multe.Cred ca testul Taxi este destul de concludent pentru Logan in multe privinte.
      Am fost cu un taximetrist care zicea: "ce m-am saturat ca atat zdrangane"si noi eram pe un drum jale
      Last edited by fanrenault; 3 October 2010, 16:28. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• si la tabla si plastice (punctele slabe ale loganului) daca compari un logan de 5 ani sta mult mai bine decat astea de 15 -20 de ani.

zicea cineva acum un an ca loganurile alea plecate in germania vor veni dupa un an doi trei cu 1000-2000 de euro inapoi. nu cred ... alea ar fi pomana...
        o/____\o
        (i)
        .........

Comment

• Originally posted by Costi-bc View Post
          si la tabla si plastice (punctele slabe ale loganului) daca compari un logan de 5 ani sta mult mai bine decat astea de 15 -20 de ani.

zicea cineva acum un an ca loganurile alea plecate in germania vor veni dupa un an doi trei cu 1000-2000 de euro inapoi. nu cred ... alea ar fi pomana...
          Nemtii isi vand loganurile scump,se tine de pret acolo.

Plasticurile din interior la celelalte masini sunt acoperite cu folie de piele sau altele,deaia pare mai cauciucata.

..par mai cauciucate,sorry de greseala
          Last edited by fanrenault; 3 October 2010, 16:41. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• si nu gasim si noi niste folie sa aplicam peste plasticul ala?))

Comment

• Originally posted by PCH View Post
              si nu gasim si noi niste folie sa aplicam peste plasticul ala?))
              Pai se poate pune

Si folie de carbon poti sa pui.
              Last edited by fanrenault; 3 October 2010, 16:50. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• nu... calitatea plasticului care ne inconjoara in logan e cu adevrat deplorabila. si imbinarile care-si fac joc ...

nu-i nici pe departe masina perfecta , dar la aceeasi bani (3000-5000 euro) nu prea ai ce cumpara si sa stii ca te urci in masina si dai cheie fara sa ridici capota...
                o/____\o
                (i)
                .........

Comment

• @Costi-bc,asta e finisajul Iti cumperi masini cu 8000 euro straine mai finistate,cu motorizari de ascutit cutine. "nu prea ai ce cumpara si sa stii ca te urci in masina si dai cheie fara sa ridici capota..." dimpotriva,ma uit peste tot,dar nu am ce sa comentez ca sunt multumit,nu imi place cum e la logan ph1 cu sunt in interior cel de care tii sa inchizi usa,ca nu ai prindere buna,dar modelele noi sunt super.

Comment

• Cat despre tabla subtire, am impins cu mana o aripa de Honda Civic. Parca era tabla de doza de cola.

Comment

• Pai vedeti? Tabla e asa subtire ca sa absoarba din soc,la impact,cum am patit eu a itnrat unul in lateral si nici nu l-am simtit,tabla si-a facut datoria.

Comment

• plasticele sant proaste cam la toate masinile eu la servici merg cam cu 4-5 masini din care si un logan din 2004 o sckoda superb si cateva passaturi si benzina si diesel si tin sa spun ca scartaie plasticaraia pe ele de te indoaie
                        iar la tabla nu este chiar asa subtire ca la logan dar nici tapana nu este ci doar ranforsarile sant mai de calitate si mai multe in rest cele straineze au probleme de te doare capu si sa nu mai vb de service care sant mai praf decat la dacia

Comment

• Tablariile care sunt mai putin flexibile au chit.

Comment

• pe mine m-a lovit un cielo frontal in aripa din partea soferului eu am avut bara . aripa si putin radiatorul far capota nu avea nimic iar el avea asa : far, parbriz, bara, aripa,janta radiator, =>> logan masina rezistenta <<= cand gasesc pozele pe postez

Comment

• daaa... e tanc loganu...
                              o/____\o
                              (i)
                              .........

Comment

• E la fel de tanc (sa zicem) ca oricare alta masina. Intr-un accident conteaza enorm de mult unghiu din care loveste, viteza, greutatea (valabil si pentru masina care loveste si pentru masina care este lovita) si alti factori.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google