Ce Parere Aveti Despre.....

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Mie imi place a 2-a. Aduce a Jetta pusa peste un Nissan Maxima.

Comment

Mi-ar place Van-ul.Daca ar avea si-un motor 1.9dci as cumpara-o

Comment

tot e un progres faptul ca nu mai visati tedei de la folxvagin, e bine c-ati inceput sa acceptati si motoarele renou. cand o sa treceti peste sechelele cu 1.9, o sa intelegi de ce renault fabrica si dacia logan si renault megane/laguna...si de ce e diferenta de pret si calitate intre modelele mentionate mai devreme
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Originally posted by mcornel View Post
          http://www.gandul.info/news/loganul-...-video-7899922

deci uite ca exista o masina mai urata decat loganu!
          urata masina.parca e o dacie 1400 lovita
          Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

Comment

Nu e nici o problema pentru logan chestia aia cu 4 roti.Nici vw fox care e cu mult peste tigaia rusilor nu a reusit sa faca mai nimic.Nici chinezariile alea care sunt relativ frumoase si impopotonate cu tot felul de "gadgeturi " chinezesti nu prea au facut nimic impotriva loganului.Presa ca de obicei in lipsa de idei, copiaza cate o poza de la Reno' si baga "desfacatorul" pe ea si gata noul model de la Dacia.
            Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Mai nou, se vorbeste de Dacia Citadine.

La începutul anului 2012 Dacia va surprinde industria auto cu un model extraordinar. Nici nu va puteti imagina cum va arata". Declaratia a fost facuta de seful Departamentului de Marketing si Comunicare Renault, Stephen Norman.

Intre timp insa, Dacia ar putea avea un nou rival pe segmentul low-cost. PSA Peugeot-Citroen vrea sa fure o felie din piata low-cost detinuta de Dacia în Europa. Francezii pregatesc reactivarea marcii Simca. Informatiile legate de lansarea unui brand low-cost al Grupului PSA Peugeot-Citroen care sa acopere zona pietei detinute acum în Europa de Dacia încep sa se înteteasca.
              Attached Files

Comment

Clar ca unde e concurenta corecta este foarte bine pentru cumparator. Asa ca eu zic ca e binevenit un concuent real pentru Dacia.

Comment

eu mias lua citadine cand apare ma bag la un leasing mi se pare f simpatica masina e un soi de twingo cu emblema dacia pe ea
                  ala cu ned 4 sped ... sigpic

Comment

cred ca duster-ul pick-up ar avea succes daca ar fi la un pret rezonabil
                    Stock is boring...
                    My ride: http://www.loganclub.ro/forum/b_20_riw-t35953.html

Comment

daca dacia va scoate acel model mini,la cum arata,cred ca va fi hit.
                      ubi concordia ibi victoria

Comment

Si cand au zis ei ca va scoate modelul ala mic de oras. Abia asteapta sotia mea. Are nevoie de o masina mica. Acum are un tico.

Comment

Program lansari Dacia

2012 - Sedan clasa medie (4,7 m lungime) de dimensiunile unui Renault Laguna, dar la pret de Megane.
                          2013 - Noul Logan cu dimensiuni mai mari, Logan City Van, Logan pick-up, Dacia MPV (MINI-BUS FAMILY CAR), Dacia LCV Van, Sandero facelift.
                          2014 - Duster Pickup, Duster facelift.
                          2015 - Dacia Citadine – 3,60 m, 3 usi, hatchback, Noul Sandero.

Eu unul sunt curios ce model extraordinar cum spun ei va fi cel din 2012. Vazusem ceva asemanator cu Nissan Maxima. Acum, sa vedem si pretul, daca nu e maxim 15.000 de euro, nu merita. Ca nu va fi la pret de Megane si la dimensiuni de Laguna.
                          Last edited by mr.K; 3 February 2011, 10:11.

Comment

Rabdare baieti, in 2012 o sa aveti o mare surpriza (mai bine zis trei surprize). Dacia o sa scoata 3 noi modele. Berlina, Break si Hatchback, trei modele complet noi. O sa fie ceva complet nou, Dacia cu 1DIN / 2DIN, plansa bord in 12 versiuni, un designe cat de cat reusit. Aveti rabdare, bani sa avem sa le cumparam.

Comment

Asa e. Cu siguranta Dacia o sa ne uimeasca, cum a facut-o de fiecare data.

Comment

pozele astea par mai realiste

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google