SMD Vs LED Vs BEC W5W

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

electronica stie sa faca multe

Comment

Au ajuns si H4, H11 D .... acuma sa vad cu vremea asta cum e ca ploua 8-| ... 68 de smd-uri pe un singur bec ... 6 radauri a cate 10 smd-uri si in varf 8 smd-uri ..
      Attached Files

Comment

Asteptam filmuletul sau pozele de rigoare,,dar daca mai gasesti un logan cu becuri stok ,aliniati masinile apoi faceti pozele dintre masini si undeva sa fie cat mai intuneric ca sa se vada raza de bataie a luminii si intensitatea!

Comment

Pfuuu .... Greu maica greu ...
          1. H4 Frumos domnule ... ce sa mai !!! dar atunci cand dai pe faza lunga se sting
          2. H4 nu merge sa faci flash cu ele aprins si de asemeni nici stinse
          3. pentru H11 trebuie sa faci o modificare cel putin asa a trebui la mine ... firele de la proiector trebuie sa le inversezi alb cu negru si negru cu alb asa era la mine ;))) ...
          4. H11 merg de minune ... nu am putut sa las un stock acuma ca se face intuneric si numai vad )) si mai si ploua
          am sa fac un filmuletz mai pe seara si am sa-i fac upload si poze bineinteles :P

Comment

e si normal sa nu poti avea 2 faze
            is cam putine leduri ptr 2 faze totusi asta ptr h4

Comment

nu prea am inteles care e treaba cu h4...adica merg doar pe faza scurta?toate ledurile sunt puse pe scurta?

Comment

cam asa ceva
                sa vedem ce mai zice"" raz """'pan la urma poate n-or fi asa cu doar o faza

Comment

Sa continui )) ... am pus iar H4 si de data asta pe amandoua ... imi da o eroare cand aprind farurile ... imi arata cu sunt pe faza lunga in bord ... cand dau pe faza lunga becurile se sting nu de tot la jumatate de intensitate si martoru din bord tot pe faza lunga ramane ... in concluzie in 3 luni de zile ajungi sa te duci la un control la ochi ca numai vezi bine ... nu bat cine shtie ce ... comparativ cu un bec normal e foarte slab undeva la 50 % ... si H11 la fel ...

Comment

baga niste anulatoare de bec ars poate merg daca nu ai iti dau indicatii sa construiesti unul rapid si ieftin

Comment

degeaba pui anulator de bec ars, ca nu vor lumina la fel cu halogenul niciodata. este vorba de optica elementara. geometria oglinzii farului este conceputa cu sursa de lumina concentrata in doua pozitii fixe corespunzatoare celor doua filamente. pe becoled ai 64 de surse de lumina din care nu cred ca 1/4 sunt in centrul focal al oglinzii farului.
                      sigpic
                      Ambition 1.5 dc

Comment

ai schema ?

Comment

iata ceva
                          suport ptr cele doua rezistente poti folosi un releu de far pe care il dai jos de acolo si plantezi cele 2 rezistente(250 de ohm de la 1 la 5w maxim fiecare)
                          Attached Files
                          Last edited by romeo-alex; 13 April 2011, 22:17.

Comment

si domnul organizator salveaza din nou.
                            Nu sufar de nebunie, doar savurez fiecare moment al acesteia!!

Comment

asteptam un filmulet

Comment

Buna seara. Pentru pozitii care smd-uri se potrivesc ?
                                T10 1.9W 6500K 171-Lumen 38-SMD LED
                                Last edited by Danycv9; 26 August 2011, 22:02.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google