Dacia Logan 1.6 105 CP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dacia Logan 1.6 105 CP

Buna am luat permisul de vreo 2 saptamani si vor parinti mei sa-mi cumpere Dacia Logan 1.6 105 Ponei (Diesel-Benzinar?) oare isi merita bani?

eu zic ca "bani" ar merita un profesor de limba romana
    Celor care nu stiu sa mearga cu diesel cautati pe google: "Exploatare diesel ! MAK"

Comment

adevarul ca la permis de 2 saptamani, 105 cai, o suspensie moale, de oras, niste gume low-cost, sunt cel mai bun mod de-a incepe sa te dai cu masina. depinde din ce pct de vedere zici ca-si merita banii. in principiu da, si-i merita, in sensul ca nu se strica. dar daca cumva te bate gandul s-o compari c-un megane, bmw sau alta masina din clsa superioara, atunci nu se merita. in loc de logan poti alege skoda fabia, peugeot 206/207, seat ibiza, vw polo, c3...doar ca astea de noi costa substantial mai mult. si alea-si merita banii, pe de alta parte, daca ai pretentii mai mari decat o simpla masina cu care sa mergi la plimbare sau sa iesi in week-end.
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Are si demaraj bun,ala de euro 4

Comment

pai tu vrei masina ca sa fie ieftina la intretinere, sau sa consume putin sau una de putere cu care sa agati fetele? tu sti ce vrei defapt ,si totul depinde de banii pe care sunt dispusi sa ii cheltuiasca parintii tai

Comment

Un BMW 1.8 benzina din '96 cred ca ti se potriveste mai bine, unul full full fara piele te ajunge cat jumatate din saracia de Logan... mor gajicile dupa el, e cool! Succes in viitoarea alegere!
            P.S. "" katola: "vor parinti mei sa-mi cumpere Dacia Logan 1.6 105 Ponei (Diesel-Benzinar?)" "" 1.6 diesel se merita mai mult decat benzina... parerea mea.

Comment

O intrebare sa nu mor prost: De cand se fabrica logan 1.6 diesel???

Comment

nu fiti rautaciosi .
                Loganul cu motor de 1.6 e doar benzinar . Ai de ales intre cel de 90 cp , din cate am inteles pe euro 5 are 85 cp , si 1.6 16v de 105 cp .La dotari , vedeti si voi cat permite buzunarul.De preferat sa aibe AC ,ca sa nu regretati mai tarziu .
                @Seba ,daca e sa se omoare ,se omoara si cu 1.2 16v nu iti trebuie neaparat 1.6 16v ,depinde de inconstienta fiecaruia .
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

poate 1,5 diesel , daca faceau diesel de 1,6 eram primu care isi lua si apropo de bmw-ul ala din 96 zici ca sunt moarte fetele dupa el? da si cand incepe sa se strice o sa moara toate ca merg cu pejosul dupaia ), macar loganu nou are garantie , dc prefera toata lumea sa isi ia niste masini din 1900 toamna doar ca e BMW sau Mercedes, nu va mai place cu Dacia? nu v-ati nascut in BMW dar se vede ca respirati aer de Romania, tocmai ma uit la Romanii au Talent, asa si sunt unii dintre noi ,

eu zic sa iti iei diesel sau 1,6 16v

Comment

voi civilizat nu puteti sa va spuneti parerea? sau macar corect gramatical...
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

m-a intrebat si pe mine pe youtube, evident ca i-am recomandat diesel.
                      el nu stie in ce se baga, diesel vs benzina e un subiect tabu.

cea mai buna masina e aia care o primesti
                      Last edited by Cristi_Xp; 10 April 2011, 15:02.
                      Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Mi-ar placea si mie decei Am gpl 1.6 ,in oras mori.

Dieselul de la logan a ajuns din urma fatal benzinarul,intrecandu-l 1.5 dci de 75 si 90 cai,au viteze maxime mai bune la ce cuplu au fata de benzinare,pacat ca sunt scumpe
                        Last edited by fanrenault; 10 April 2011, 14:17. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Daca ar fi sa iau un Logan nou in momentul de fata, as lua un Logan dci de 90 cp, e cel mai tare motor de la Dacia in momentul de fata, parerea mea. Chiar daca pe hartie 1.6 16v are performante mai bune, raman la convingerea mea ca l-au prostit de tot cu Euro 5.
                          4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Dap.Diesel pentru cuplu.

Comment

Originally posted by aleXpeed View Post
                              Daca ar fi sa iau un Logan nou in momentul de fata, as lua un Logan dci de 90 cp, e cel mai tare motor de la Dacia in momentul de fata, parerea mea. Chiar daca pe hartie 1.6 16v are performante mai bune, raman la convingerea mea ca l-au prostit de tot cu Euro 5.
                              Mai si remapezi acel 1.5,ai 110 cai

Cel de 110 de pe duster,daca il remapezi ai 130 de cai
                              Last edited by fanrenault; 10 April 2011, 16:01. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google