Sandero. Fratele Mai Mare Sau Mai Mic Al Loganului?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dar de ce la SANDERO au specificat acest ABS cu AFU si la Logan nu au specificat, la Logan eu stiam ca este ABS cu repartitor electonic de franare care stiu ca se numeste EBD. Logic ar fi ca si Loganul sa beneficieze de aceeiasi "reclama" la sistemul de franare ABS adica ABS+AFU+EBD= ABS BOSH 8.0. De ce Dacia au hotarat sa arunce aceasta semnificatie "AFU=asistena la franare de urgenta" acum la lansarea Sandero cand defapt ea exista si la Logan. Sincer sunt nedumerit in privinta asta, bineinteles ca dpdv al celor cu Logan cu ABS este un sistem in plus care chiar foloseste la ceva in caz de nevoie, dar de ce ni s-a ascuns acest plus pana acum ...Sper ca intelegeti punctul meu de vedere.
    sigpic

Comment

• A scris de AFU mai demult, prin pliante si pe site.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Sa speram ca o sa fie o masina mult mai buna si mai fiabila,cu mult mai multe dotari etc.

Comment

• Tocmai am venit de la drive test. Impresiile la cald sunt destul de favorabile, masina e mai finisata in interior > probabil vor fi mai putini greieri. Se tine destul de bine pe drum, dar mi se pare mai puturoasa decat a mea (am testat modelul de 1.6 90 CP). Mi-a placut volanul, fetele de usi si bordul (la cum este finisat, are si minusuri la consola centrala). In spate pare a fi mai putin loc decat in Logan. La exterior mi se pare ca au exagerat cu manerele de usi. In concluzie o masina reusita, imi place, dar nu l-as schimba totusi cu Prestige-ul meu. Astept versiunea de 1.6 16V sa o testez

Comment

• Cred ca vei mai avea de asteptat vreun an
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Deci in concluzie si loganul nostru are AFU ca de ABS+EBV(sau EBD tot un drac)stiu ca are?
              KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate

Comment

• Are si AFU.

Comment

• Andrei esti sigur? Daca da de ce nu se lauda cei de la Dacia si cu chestia asta (doar se lauda cu scrumiera) si se lauda doar la Sandero?
                  Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Am mai zis si ieri, a scris mai demult si pe site si in brosuri, chestia asta. Numai ca voi n-ati fost interesati si n-ati vazut.

Comment

• Sa stii ca pe site si pe brosuri m-am mai uitat si nu am vazut niciodata si am fost interesat. Daca vedeam fii sigur ca nu postam. Singura chestie care s-a mai spus(din ce stiu eu) a fost asta-iarna la discutiile despre ABS de pe forum.
                      On topic: ce pot intelege din urmatoarea chestie: "Niciodata nu o sa-mi i-au Logan ca-i masina prosta" iar acum persoana in cauza face(daca nu a si facut) comanda pentru Sandero?
                      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Am fost ieri la lansarea Dacia Sandero la Bacau.
                        Masina arata super.
                        Abia astept sa fac test drive-ul cu ea.
                        ABS Plus Preferance 1.4 MPi

Comment

• 2 Poze de la mine.... si eu am vazut-o ieri . Am fost sa-mi schimb un bec de la far,si am zis sa-i fac o poza
                          Attached Files
                          sigpic

Comment

• Am facut azi un test drive cu un 1.6 , mi se pare ca sta mai bine pe drum decat loganul. Exterior +interior chiar dragut sandero.
                            sigpic

Comment

• Englezii vor astepta un an pentru Dacia Sandero :

Descoperă cele mai noi articole despre mașini electrice, hibride, benzină și diesel, tuning, Formula 1, raliuri și motociclete pe TopGear.ro. Totul despre auto!

Comment

• Astazi am fost la dealerul dacia in Sibiu si am avut ocazia sa vad de aproape noul Sandero. Ca prima impresie mi-a placut, si am facut niste poze( cu permisiunea celor de acolo). Va las pe voi sa comentati:
                                Attached Files
                                Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google