Sandero. Fratele Mai Mare Sau Mai Mic Al Loganului?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• E versiunea Laureate, cea din poze, din cate vad.
    Parerea mea e ca alta versiune in afara de Prestige nu merita, interiorul fiind cam urat la celelalte versiuni. Amortizoarele sunt tot pe ulei, deci nimic schimbat. Plasticele din ineterior sunt la fel de proaste calitativ. Portbagajul e ok zic eu, cu inele de ancorare. Cauciucuri romanesti, Continental/Michelin....
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• In varianta prestige, bordul are nuanta de bej?.....Ca la cum arata Laureate, asa arata si lgn ph2 (la bord ma refer)

Comment

• Da, la Prestige e bej.

Comment

• Multumesc pt lamurire

Comment

• Originally posted by gogoasha69 View Post
            Am facut azi un test drive cu un 1.6 , mi se pare ca sta mai bine pe drum decat loganul.
            Normal ... Doar e hatchback...

Comment

• Uitati-va azi la ora 12.00 la ProMotor...Cred ca o sa fie la toate emisiunile cu masini azi.

Comment

• Parerea mea despre emisiunile auto din Romania e ca unii prezentatori nici nu cunosc date despre masina, dar o testeaza si isi dau cu parerea.

Comment

• ...Ai dreptate... La inceput poate se documentau... Acum pur si simplu vorbesc despre ceva, nespunand nimic... DISCURS ALB
                  Dacia Logan MCV 1.5 dC 85 CP
                  sigpic

Comment

• Am vazut si m-am si lafait azi intr-un Sandero la Dacia Cluj Feleac. Deocamdata nu au decat varianta Laureat. Prestige vor primi mai incolo.
                    Oricum, Sandero Laureat are ceasurile albe de bord ale prestige-ului, CD Player Blaupunkt si (ceea ce imi place mie cel mai mult) oglinzile imense de pe prestige. Punctul slab mi se pare aspectul panoului central: butoanele sunt putin rotunjite, dar cadrul este argintiu simplu, cica nici macar la Sandero Prestige nu este ornat ca la Loganul prestige.
                    In total, masina arata foarte bine, mai ales cu culoarea rosu toreador.
                    E mai grea si mai lata ca Loganul, are ABS + asistenta la franare, ceea ce (zic ei) explica pretul mai mare ca la Logan.
                    In pozele de mai jos aveti masina pt drive test de la Cluj. I-au pus accesoriile de tuning (masca fata, praguri laterale si deflector de aer in spate), ca sa arate ca un SUV Toate accesoriile acelea costa undeva la 1400 ron. Are si aparatori de noroi, care costa 150 lei toate patru, cu montaj cu tot. Baiatul de la prezentare mi-a zis ca se poate comanda si un eleron nou special pentru Sandero, care cica arata foarte bine.
                    Deocamdata airbag-urile laterale sunt optionale, dar va veni in curand o promotie unde le vor oferi gratis impreuna cu inca ceva (nu mai retin acuma cu ce ).
                    Attached Files
                    Last edited by Ruud; 21 June 2008, 16:37.
                    Martinel rules!

Comment

• Am vazut si eu modelul asta...E foarte frumos

Comment

• @Ruud: La unele echipari, masa masinii e egala cu a Loganului, la unele e putin mai mare. E mai lata cu 9 cm, deci nu e diferenta majora. Oglinzile sunt de Prestige la orice versiune.

Comment

• Eu zic totuşi că sunt ceva diferenţe între ABS Bosch 8.0 şi 8.1 pe care le-am expus aici.
                          Sursa iniţială (în engleză). O traducere simplistă a sursei se poate face automat aici (necesită niscaiva eforturi de înţelegere a mesajului original, dar surprinde esenţa).

Later edit: În mod cert Dacia Sandero are ABS Bosch 8.1 (cel puţin modelele expuse la ziua portierelor deschise)…
                          Last edited by Squirrel; 23 June 2008, 10:21. Reason: Certitudine ABS Bosch 8.1 pe Sandero…

Comment

• Si eu am observat aceeasi chestie, ca e 8.1. UCE e mai mic, are si alta forma, prinderea se face altfel, versiunea de soft e alta, furtunele care ies din UCE au alta culoare, deci clar e versiunea 8.1.

Comment

• Sandero - evoluţie la Logan…

Şi la Logan phase deux e tot ABS Bosch 8.1 sau mizează pe „tradiţie” şi lasă bătrânul 8.0? Ar fi iar un motiv bun pentru cei de la marketing să justifice scumpirea, deşi reperele sunt mai ieftine…

Later Edit: Apropo de Sandero: Sincer mă atrage mai mult decât Logan…Păcat de preţurile săltate doar pentru a culege profit maxim la lansarea unui produs nou…
                              Din păcate pentru francezi am o veste bună şi una rea:
                              - vestea bună este că aproape sigur voi cumpăra un Sandero;
                              - vestea proastă pentru ei este că aştept să aducă preţul acolo unde trebuie.
                              Nu fierb atât de repede încât să fac caimac pentru cocoşul galic : .
                              Suntem totuşi stejari, noul teritoriu masculin .
                              (Poate la rugby e mai bine decât la fotbal …)
                              Last edited by Squirrel; 23 June 2008, 11:50. Reason: Sandero - modelul care îmi surâde…

Comment

• Am facut ieri drive-test cu Sandero.
                                Super!
                                Abia astept sa o cumpar. Dar la anul. Ca anul acesta nu mai am banutzi!
                                O sa incarc si pozele cu Sandero.
                                ABS Plus Preferance 1.4 MPi

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google