Sandero. Fratele Mai Mare Sau Mai Mic Al Loganului?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Cristi_xp faci reclama
    sigpic

Comment

Dacia Sandero va putea fi comandat începând cu luna iunie, au anunţat surse din cadrul Dacia, iar primele modele vor defila pe străzi la sfârşitul lunii a şasea.

Dacia va începe livrările modelului Dacia Sandero la sfârşitul lui iunie, lansarea automobilului fiind prevăzută pentru începutul lunii menţionate. Automobilul va fi disponibil în patru variante de motorizare, respectiv două pe benzină şi două diesel, la un preţ care nu va depăşi 9.500 deeuro pentru cea mai echipată versiune.

Noul model este al cincilea autoturism dezvoltat de Renault şi Dacia pe platforma Logan (B0). Celelalte patru versiuni fabricate pe această platformă sunt Logan Sedan, Logan MCV (break), Logan VAN (furgonetă) şi Logan Pick-Up (mini camionetă).

Dacia Logan facelift, cealalt produs aşteptat cu interes de către publicul românesc va ajunge în showroom-uri, şi respectiv pe şosele, la o dată ulterioară. Şi versiunea MCV se va supune aceloraşi intervenţii ca şi modelul în trei volume. Rămâne de văzut dacă factorii de decizie de la Dacia vor hotărâ dacă şi versiunile pick-up şi furgon, derivate din Logan, vor intra într-un proces de restilizare

Sursa:ProMotor
      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Informatii oficiale aproape complete despre Sandero:
        http://www.***********//articol-daci...mplete-2636047

Comment

Ce stiu aia de la Promotor sa dea copy-paste din brosura Sandero...
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Nu toti au brosura de la Sandero si poate ii intereseaza informatiile respective.Internetul este mai la indemana decat brosura respectiva.Eu,de exemplu,de unde sa iau brosura de Sandero?Caut pe internet sau primesc pe mail.

Comment

Da, dar brosura aia ar trebui sa fie confidentiala, mai ales ca are copy-right. Ei ar fi trebuit sa ceara acordul Dacia SA inainte sa publice print-screenurile alea, ceea ce ma indoiesc ca au facut. Aia nu e o brosura dedicata publicului larg, numai dealerii au primit-o.

Comment

Am inteles acum.In cazul asta pot fi trasi la raspundere,ma gandesc.Poate si cel care a facut acele poze cu Logan faza 2 poate fi "scuturat",daca l-or fi prins bineinteles.

Comment

Ca au pus faruri noi sau panouri de usi diferite nu schimba cu nimic situatia,nici in cazul lui Sandero nici la Logan 2.Ca sa fie peste Logan 1 trebuie sa se lucreze in primul rand mai bine detalii:micsorarea lufturilor si zgomotului la rulare.

Pentru numele lui Dumnezeu de unde obsesia asta cu 10000de culori la interior!!!!!!!!?????
                  EX : + =

Comment

Sper ca mai bun
                    Daca aveti moderatori scapati de ai si daca nu aveti sa nu va luati

Comment

Eu unul pt design si utilitatea,modularitatea interiorului as schimba golanu meu pt un sandero,plus ca ar trebuii sa consume cam cat o super nova acum

Comment

Originally posted by D-FENS View Post
                        Poate si cel care a facut acele poze cu Logan faza 2 poate fi "scuturat",daca l-or fi prins bineinteles.
                        Nu uita ca e de la noi de pe forum cel care a facut pozele cu Logan Ph2 si Logan MCV Ph2...

@vali2706: Consumul o sa fie acelasi sau mai mare cu 0,1-0,2 L/100 km decat la Logan. Asta depinde de motorizare, la unele e identic, la unele e putin mai mare.

Comment

Ia sa ma bag si eu in seama si sa fiu si ontopic. Io zic ca sandero e fratele mai mic al loganului. de ce? pt va beneficia de toata experienta loganului (e putin cam fortat spus, dar sper sa fie asa). avand in vedere ca va beneficia de un sistem abs mai eficient + afu, io zic ca din punctul asta de vedere va fi mai sigura. ma enerveaza ca nu se pune 1.6 16v pe el, ca mi-as fi luat unul pentru plimbari si senzatii tari. la design, ma lasa un pic cam rece, nu prea ma da pe spate, dar nici ugly nu e. io mai am o obsesie cu consola centrala, care mi se pare de toata jena, oare astia de la dacia n-au gasit o solutie electrica pentru clapeta de recirculare a aerului? dar ma rog, au gasit o solutie mai ingenioasa decat la logan. butoanele de pe consola sunt la fel de necioplite ca si ale loganului. saraca in motorizari, lipseste 16 16v , macar puteau pune si ei un 14 16v.

Comment

Chiar dacă Dacia Sandero a fost dezvăluită oficial la Salonul Auto Geneva 2007, doar din iunie va începe comercializarea noului model. Cam tot atunci va intra pe piaţă şi Dacia Logan facelift. Deja se preconizează o alegere grea pentru clienţi.
                            Attached Files

Comment

Alegerea e destul de simpla pt mine! As da oricand golanu meu pe un sandero diesel cu clima

Comment

Pana in iunie nu am o parere bine formata despre sandero, asa ca abia dupa ce va aparea va fi mai clara situatia cu masinuta asta
                                Don't touch! Never ever steal
                                Unless you're in for the kill

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google