In a 2-a poza postat de D-FENS e Sandero Cross.
Sandero. Fratele Mai Mare Sau Mai Mic Al Loganului?
Collapse
X
-
-
Din exterior eu zic ca e Sandero Cross. Dar poate fi si un Sandero normal cu barele de pe Sandero Cross.
Comment
-
Dacia Sandero va oferi şi un kit exterior pentru amatorii de "tuning" lejer, care îi conferă maşinii o notă de mini-crossover. Kitul va fi disponibil şi pe Dacia Logan facelift, dar încă nu se ştie la ce preţ.Attached FilesForum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
-
Originally posted by Logan 4 ever View Postnu exista sandero cross.
Comment
-
Din partea mea,Dacia a batut pasul pe loc pentru ca sunt aceleasi chestii care le consider prost facute:izolarea,oglinda,am auzit ca materialele ar fi de o calitate superioara fata de Logan acum sa vedem daca este adevarat,si iar aerodinamica nu este reusita,dar este masina pentru oras,mai mica,cine stie poate va avea succes.sigpic
Comment
-
E faina si daca ar iesi si un mini-crossover din ea ar fi bine vazuta cel putin in romania.
Comment
-
Asta sigur va fi, Sandero Cross va iesi prin 2009.
Comment
-
Deja cred ca stiti,s-a dat liber la Sandero:
http://www.***********/noutati-auto-...2682955#imagesForum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Insfarsit si preturile:
Sandero 1.4 MPI - 6890
Ambiance 1.4 MPI - 7350
Ambiance 1.6 MPI - 7750
Preference 1.4 MPI - 8050
Preference 1.6 MPI - 8450
Laureate 1.4 MPI - 8950
Laureate 1.6 MPI - 9350
Prestige 1.6 16V - 9850
De asemnea toata gama DACIA beneficiaza de garatie standard de 3 ani in limita la 100.000 km. Se poate extinde la 4 ani in limita a 120.000 km - 210 euro sau 5 ani in limita a 120.000 km - 295 euro ( pentru Sandero si Logan).
Vesti bune de la Dacia.....
A inca ceva, Sandero nu are pachet legislativ. Asa ca se mai achita 38 euro pentru trusa medicala, 2 triunghiuri reflectorizante si extintor.
ps. Parca si dacia.Ro arata mai bine...Nu?
Comment
Comment