Sandero. Fratele Mai Mare Sau Mai Mic Al Loganului?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Filmulet nu numarul de "magie" de la lansarea Daciei Sandero:

Descoperă cele mai noi articole despre mașini electrice, hibride, benzină și diesel, tuning, Formula 1, raliuri și motociclete pe TopGear.ro. Totul despre auto!

Comment

Originally posted by Shadow View Post
      Dci o sa scoata ?!
      Normal ca o sa scoata si dCi, prin toamna.

Originally posted by iancucezar View Post
      Ba avem pretentii sa stii
      Avem pretentii sa aiba clima, eventual bi-zona, sa fie plasticul mai placut la atingere ( deparca stam toata ziua cu mana pe bord), sa para mai calitativa, dar sa nu fie.
      Eu cred ca tu ai ceva cu armonia aia bej, te obsedeaza. In loc sa vezi ca a fost facut un pas inainte, tu faci misto de asta, bine, la altceva nu ma asteptam oricum...
      De unde stii tu cum e plasticul la Sandero, ca ma indoiesc ca ai pus mana pe unul...

Originally posted by alindincluj View Post
      Sa intelegem ca pentru Logan incepand de azi 04.06.2008 o sa fie garantie standard de fabrica de 3 ani ( in loc de 1.5 ani ca pana acum? ) , si se poate opta ptr garantie extinsa de 1 an sau 2 ani , adica 4 respectiv 5 ani garantie Dacia ( waw !!! ), bineinteles contra cost cea extinsa.
      Nu chiar de azi, dar in viitorul apropiat asa va fi, iar pentru garantie extinsa nu o sa se poata opta, cel putin nu la inceput.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Eu am intrat azi pe site-ul Dacia, sa vad un pret, o dotare, o acadea...Poate e o greseala, dar nici configuratia cea mai scumpa cica n-are airbag pasager! P'orma preturile mi se par cam mari, mai ales ca cea mai ieftina varianta n-are nici servo! Om trai si om mai vedea...
        LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Insa are ABS ca dotare standardEu sunt curios daca e mai sigura decat Logan in caz de impact!
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

@ andrei: eu vb in general de dorintele romanului : bordul sa aiba plasticul mai moale la atingere, climatizare etc...Si ii intereseaza mai putin: motorizare, sasiu, anvelope, cauciucuri etc.
            E un pas inainte, insa s-a acordat f mare atentie la design, si mai putin la imbunatatirea motorizarilor.

Comment

Salut!
              Sunt nou pe acest forum dar am gasit multe lucrusi interesante si de aceea m-am inscris si eu.
              Sunt de parere ca in curand se va schimba motorizarea la Logan, dar mai ales la Sandero. Si chiar daca nu, oricum vreau sa imi schimb Loganul 1.4 cu Sandero tot 1.4
              Nu sunt adeptul vitezei excesive.
              Oricum o sa fac sigur un test drive cu Sandero si o a va spun impresiile.
              La prima vedere pare super.
              Bafta la toti.
              ABS Plus Preferance 1.4 MPi

Comment

O sa apara motorul de 1,2 16v in locul celui de 1,4 8v, dar nu in curand.
                Cel mai nou proiect auto din România!
                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

N-ar fi rea o asa motorizare,am o cunostinta cu un Fiat Punto din 2003,motor 1,2 16v 80cp si...6trepte,da ati citit bine!
                  Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Eu nu va inteleg pe cei cu discuri spate si clima bi-zona. De cate ori ati mers cu o masina cu clima bi-zona si ati avut mai mult de 1 grad diferenta de la sofer la pasagerul din dreapta? Hai sa fim seriosi...Discuri pe spate nu ii trebuie unei masini ce merge maixm 175km/h. Skoda octavia tour are optional discuri pe spate...Plastice mai moi(desi adevarul e ca aste-as...Nu spun, ca-mi iau direct ban de la xp) inseamna bani mai multi. Io-s curios cati dintre nemultumiti ar da 15000 de euro pt un sandero/logan...Atunci iar ar fi comentatori ca pretul e mare. La toate masinile pretul e mai mare decat face masina. Daca s-ar pune discuri pe spate, esp, airbaguri cortina, climatronic bi-zonal, v-ati mai lua sandero sau citroen c4? Sincer...La 15-16000 ati mai cumpara sandero? Eu zic ca nu. Asa ca...
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Seba are dreptate, mai ales faza cu dubla clima e cam frectie la piciorul de lemn doar ca platesti frectia asta!Sunt masini care prind si viteza mai mare decat un Logan si tot nu are pe spate discuri frana!

Comment

Eu am lansat problema cu clima. Dar contextul e altul. Am vrut sa spun ca pt unii dintre noi e mult mai important sa avem climatronic, plastic moale la atingere ( de parca stam cu mana pe bord cand mergem cu masina), sa nu mai troncane plasticele, toate astea in detrimentul imbunatatiirii performantelor tehnice ale masinii.
                        Asta a fost contextul.
                        Pt mine unul, sa-i scoata volanul cel nou si bordul cel nou, si caroseria...Sa ramana la cea veche, dar sa aiba un motor de 1.4 16 v, sau orice altceva imbunatatit....
                        E drept ca si Sandero e imbunatatit, dar s-a pus f mult accent pe design, si mai putin pe aspectul tehnic (in masura in doream eu )

Comment

Pai sti cum se spune :"Nu poti sa impaci si capra si varza" iar de obicei cand cumperi ceva pretul face diferenta

Comment

Originally posted by andrei View Post
                            O sa apara motorul de 1,2 16v in locul celui de 1,4 8v, dar nu in curand.
                            1.2 12v poate ca 16v nu are cum sa ii puna ca 1.2 are 3 pistoane si din cate stiu sunt 4 valve pe piston
                            LoganClub Craiova

Comment

Sandero

Originally posted by vali007 View Post
                              @ottonel: versiunea Prestige este tot cu motor 1.6MPI 8 V. Motorizarile actuale sunt 1.4 MPI si 1.6 MPI. Restul vor aparea pe la anu in primavara, sau poate chiar in toamna asta.
                              Ai dreptate siunt doua oferte...Una pe care apar versiunile si preturile si una pe care apar dotarile. Pe cea cu preturi e 16 V si pe cea cu dotari e doar 8 V...Adevarul o fi undeva la mijloc

Comment

Originally posted by Shadow View Post
                                1.2 12v poate ca 16v nu are cum sa ii puna ca 1.2 are 3 pistoane si din cate stiu sunt 4 valve pe piston
                                Daca andrei a zis 1.2 16v sa fii sigur ca s-a referit la un motor cu 4 pistoane.Daca-i de 1.2 nu trebuie sa fie neaparat cu 3 pistoane.
                                Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google