Filmulet nu numarul de "magie" de la lansarea Daciei Sandero:
Sandero. Fratele Mai Mare Sau Mai Mic Al Loganului?
Collapse
X
-
Originally posted by Shadow View PostDci o sa scoata ?!
Originally posted by iancucezar View PostBa avem pretentii sa stii
Avem pretentii sa aiba clima, eventual bi-zona, sa fie plasticul mai placut la atingere ( deparca stam toata ziua cu mana pe bord), sa para mai calitativa, dar sa nu fie.
De unde stii tu cum e plasticul la Sandero, ca ma indoiesc ca ai pus mana pe unul...
Originally posted by alindincluj View PostSa intelegem ca pentru Logan incepand de azi 04.06.2008 o sa fie garantie standard de fabrica de 3 ani ( in loc de 1.5 ani ca pana acum? ) , si se poate opta ptr garantie extinsa de 1 an sau 2 ani , adica 4 respectiv 5 ani garantie Dacia ( waw !!! ), bineinteles contra cost cea extinsa.
Comment
-
Eu am intrat azi pe site-ul Dacia, sa vad un pret, o dotare, o acadea...Poate e o greseala, dar nici configuratia cea mai scumpa cica n-are airbag pasager! P'orma preturile mi se par cam mari, mai ales ca cea mai ieftina varianta n-are nici servo! Om trai si om mai vedea...LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
@ andrei: eu vb in general de dorintele romanului : bordul sa aiba plasticul mai moale la atingere, climatizare etc...Si ii intereseaza mai putin: motorizare, sasiu, anvelope, cauciucuri etc.
E un pas inainte, insa s-a acordat f mare atentie la design, si mai putin la imbunatatirea motorizarilor.
Comment
-
Salut!
Sunt nou pe acest forum dar am gasit multe lucrusi interesante si de aceea m-am inscris si eu.
Sunt de parere ca in curand se va schimba motorizarea la Logan, dar mai ales la Sandero. Si chiar daca nu, oricum vreau sa imi schimb Loganul 1.4 cu Sandero tot 1.4
Nu sunt adeptul vitezei excesive.
Oricum o sa fac sigur un test drive cu Sandero si o a va spun impresiile.
La prima vedere pare super.
Bafta la toti.ABS Plus Preferance 1.4 MPi
Comment
-
O sa apara motorul de 1,2 16v in locul celui de 1,4 8v, dar nu in curand.
Comment
-
Eu nu va inteleg pe cei cu discuri spate si clima bi-zona. De cate ori ati mers cu o masina cu clima bi-zona si ati avut mai mult de 1 grad diferenta de la sofer la pasagerul din dreapta? Hai sa fim seriosi...Discuri pe spate nu ii trebuie unei masini ce merge maixm 175km/h. Skoda octavia tour are optional discuri pe spate...Plastice mai moi(desi adevarul e ca aste-as...Nu spun, ca-mi iau direct ban de la xp) inseamna bani mai multi. Io-s curios cati dintre nemultumiti ar da 15000 de euro pt un sandero/logan...Atunci iar ar fi comentatori ca pretul e mare. La toate masinile pretul e mai mare decat face masina. Daca s-ar pune discuri pe spate, esp, airbaguri cortina, climatronic bi-zonal, v-ati mai lua sandero sau citroen c4? Sincer...La 15-16000 ati mai cumpara sandero? Eu zic ca nu. Asa ca...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Seba are dreptate, mai ales faza cu dubla clima e cam frectie la piciorul de lemn doar ca platesti frectia asta!Sunt masini care prind si viteza mai mare decat un Logan si tot nu are pe spate discuri frana!In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Eu am lansat problema cu clima. Dar contextul e altul. Am vrut sa spun ca pt unii dintre noi e mult mai important sa avem climatronic, plastic moale la atingere ( de parca stam cu mana pe bord cand mergem cu masina), sa nu mai troncane plasticele, toate astea in detrimentul imbunatatiirii performantelor tehnice ale masinii.
Asta a fost contextul.
Pt mine unul, sa-i scoata volanul cel nou si bordul cel nou, si caroseria...Sa ramana la cea veche, dar sa aiba un motor de 1.4 16 v, sau orice altceva imbunatatit....
E drept ca si Sandero e imbunatatit, dar s-a pus f mult accent pe design, si mai putin pe aspectul tehnic (in masura in doream eu )
Comment
-
Originally posted by andrei View PostO sa apara motorul de 1,2 16v in locul celui de 1,4 8v, dar nu in curand.
Comment
-
Sandero
Originally posted by vali007 View Post@ottonel: versiunea Prestige este tot cu motor 1.6MPI 8 V. Motorizarile actuale sunt 1.4 MPI si 1.6 MPI. Restul vor aparea pe la anu in primavara, sau poate chiar in toamna asta.
Comment
-
Originally posted by Shadow View Post1.2 12v poate ca 16v nu are cum sa ii puna ca 1.2 are 3 pistoane si din cate stiu sunt 4 valve pe pistonForum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
Comment