Sandero. Fratele Mai Mare Sau Mai Mic Al Loganului?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Osa vad si eu Sandero miercuri. Si dupa ce o sa fac si test-dreive-ul cu ea o sa va spun parerea.
    Sper sa nu fiu dezamagit.
    Last edited by andrei; 16 June 2008, 21:50.
    ABS Plus Preferance 1.4 MPi

Comment

• Salutarea la toata lumea ! Am fost si eu ieri sa-l vad pe Sandelica ( in jurul orei 5.30 pm - am zis ca ii mai lejer pe la dealear si pot sa o binoclez mai bine). Vorbesc cu baiatul de la vanzari ca as dori sa vad titiuu si mergem la ea. O deschide , ma urc in ea , in fata la sofer ating tot ce se putea atinge sa vedem cum se prezinta, apoi pe bancheta din spate , ma uit la motor si la portabagaj. Buun pana aici , acum impresii si comentarii :

1 - manerul pentru deschiderea porterielor este supra dimensionat ( pe logan este mai cu bun gust ) si sa nu mai zic de culoarea argintiu pentru echiparea de top urata- urata ( nu stiu , dar baietii de la design-Dacia consuma ceva bauturi cand scot asemenea desene sau idei ca nu stiu cum sa le zic ).

2 - la bara spate acel carlig ca pe Logan 1 , inestetic si impresia de neterminata bara. Acolo mai era un nene care era de la uzina si in timp ce '' mesteream eu la sandi '' - baiatul de la vanzari il intreba daca a vazut Logan facelift si aceasta i-a adus de aminte ( parca sa aud si eu ) ca si el l-a vazut si ca semnat un contract cu uzina ( banuesc de confidentialitate ) , ce mai , o secretomanie gen a la NASA. Dupa ce termin de '' inspectat '' il intreb pe nenea de la fabrica: " nu se poate face nimic cu acel carlig din bara spate sa fie mascat cu un plastic cum va fi si Logan facelift pt un 5 euro in plus ? " El imi raspunde ca mie mi se pare inestitic si ca ii parerea mea asta , dar ca putem scrie la uzina ( dar sa nu fie numai o parere ci mai multe ) si ca se va tine cont mai incolo.

3- volanul si bordul mi se par acceptabile ca si calitate, apoi imi plac manerele la usile din fata - dau bine sunt ok.

Acum astept si drive-testul de joi. SA AUZIM DE BINE !

Comment

• Tuning virtual Sandero:
        This website is for sale! lacaterinca.com is your first and best source for all of the information you’re looking for. From general topics to more of what you would expect to find here, lacaterinca.com has it all. We hope you find what you are searching for!
        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• @alindincluj: plasticul e mai moale pe bord, sau e doar alta textura? Tare mi-e teama ca varianta a doua....
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• O idee parca e mai moale - asa mi s-a parut , acuma eu nici nu am asteptari mari de la Dacia. Salve !

Comment

• Am o nelamurire referitoare la ABS. Pe site-ul dacia-sandero.Com scrie ca modelul este echipat in serie cu sistem ABS Bosch 8.1 iar pe site-ul Dacia la versiuni scrie ca este echipata cu sistem ABS Bosch 8.0. Care este adevarul , stie cineva ? Multumesc !

Comment

• Adevarul ca in afara de terminatia ".1" nu e diferenta. Sandel ar trebui sa aibe in plus fata de logan, AFU asistenta la franarea de urgenta .
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Din cate am inteles Andrei , am vazut ca ai scris pe forumul sandero ca defapt ABS-ul de pe Logan este identic cu SAndero si ca AFU are si Loganu dar tine totul de imagine si marketing. Gresesc eu ?
                  sigpic

Comment

• Legat de problema cu ABS-ul cu AFU asa am inteles si eu ca si Bad-Wolf. Andrei sau Squirrel ne puteti oferi informatii ( adevarul ) referitor la intrebarea din postul de mai sus cu nr. 126 ? Mersi !

Comment

• M-am urcat intr-una si e mai placuta adica mai bine finisata,bodul este negru,are o alta textura nu mai pare asa de ieftin plasticul la el.Nu mi-au placut manerele ptr deschiderea portierelor din exterior,
                      KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate

Comment

• ABS-ul de pe Sandero este acelas cu cel de pe Logan , nu exista diferenta

Comment

• ABS-ul este Bosch 8.1 unde s-au mai modificat niste parametri, fata de Bosch 8.0. Franarea e putin mai eficienta, iar AFU are si Logan, dar e chestie de marketing la Sandero.

Intre 19 si 22 iunie sunt porti deschise la orice dealer, deci puteti merge sa testati sau sa admirati Sandero.
                          Cel mai nou proiect auto din România!
                          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Multumesc pentru raspuns Andrei. Cei de la Dacia sunt asa de ignoranti sau incompetenti de nu vad ca au scris la Sandero , ABS Bosch 8.0 in loc de 8.1 ? Pentru unii conteaza astfel de detalii tehnice , dar se pare ca pentru ei ii tot acelasi lucru !!!
                            Numai bine la toata lumea !!!

Comment

• Acum nici eu nu stiu sigur. E posibil sa fie 8.0, desi eu stiam de 8.1.
                              Nici nu prea am cum sa verific, la masina.
                              Cel mai nou proiect auto din România!
                              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• La lansarea oficiala de azi de la dealerul din Galati au spus ca e ultima versiune de ADS de la BOSCH...Acum care o fi aia nu mai stiu...
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google