Exact, vw si skoda au motoare in 3 pistoane. Motoarele renault de 1.2 au 4 pistoane, deci au 16 valve. Vezi renault modus, cred ca are asemnea motorizare.
Sandero. Fratele Mai Mare Sau Mai Mic Al Loganului?
Collapse
X
-
Si Clio III are tot 1,2 16v.
Comment
-
Am mers cu o Fabia 1.2, dar nu stiu cate valve avea.Se infige mult mai bine si trage decat Loganul 1.4.
Am fost tata la Costanta cu ea + 4 prs in masina + a.c ..Nu-i vinea sa creada ce face ''motorasul'' de 1.2
La plecari dupa loc daca nu accelerezi putin mai tare, iti da in nas..Cred ca are 0 cuplu
Comment
-
Sunt doua motorizari de 1.2 la skoda fabia: unul de 55 cai altul de 64 de cai!Cel de 64 cai are acceleratia de la 0 la 100 km/h in 15 secunde!Masina are pe putin tona!Explica-mi si mie cum e posibil sa se infiga mai bine masina asta decat cel mai slab Logan, in termeni fizici si ai din partea mea toata stima de care sunt capabil!In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Nu stiu daca ati vazut noul spot la noul chevrolette aveo!!!
care prima oara cand am vazut semana leit din fata pe sandero(mai ales la faruri),acuma cine sa luat dupa cine?Dacia dupa ei sau ei dupa noi!?(eu is de parere ca sa-u copiat cineva dupa cineva)sigpic
Comment
-
Originally posted by wizard24 View PostNu stiu daca ati vazut noul spot la noul chevrolette aveo!!!
care prima oara cand am vazut semana leit din fata pe sandero(mai ales la faruri),acuma cine sa luat dupa cine?Dacia dupa ei sau ei dupa noi!?(eu is de parere ca sa-u copiat cineva dupa cineva)sigpic
Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA
Comment
-
Originally posted by darksid3 View PostSunt doua motorizari de 1.2 la skoda fabia: unul de 55 cai altul de 64 de cai!Cel de 64 cai are acceleratia de la 0 la 100 km/h in 15 secunde!Masina are pe putin tona!Explica-mi si mie cum e posibil sa se infiga mai bine masina asta decat cel mai slab Logan, in termeni fizici si ai din partea mea toata stima de care sunt capabil!
oricum... Asta depinde si de sofer...Dacia Logan MCV 1.5 dC 85 CP
sigpic
Comment
-
Despre Sandero Prestige:
http://www.***********/noutati-auto-...ari-2696763/p2Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Comment