Sandero. Fratele Mai Mare Sau Mai Mic Al Loganului?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sandero de drive-test e la ora asta le fiecare dealer. Dar nu au voie sa faca drive-test pana pe 19.
    http://www.loganclub.ro/forum/vand_m...or-t35360.html

Comment

• ....Pourquoi?
      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Ca asa e ordin de la stapanire
        http://www.loganclub.ro/forum/vand_m...or-t35360.html

Comment

• Am citit o parte din parerile voastre, astazi am pus si eu fundul in Sandero,interior,arata mai bine decit Logan-consider asta o evolutie,cu toate ca sunt plasticuri ,totusi vorbim de o masina de clasa inferioara.Compartiment motor e ceva mai aerisit,ai acces mai lejer la curele,ca stabilitate ,tinuta de drum si fiabilitate cred ca se v-a mentine la nivelul Logan-ului.Nu sunt tinichigiu de meserie dar anumite detalii de asamblare- cred ca lasa d dorit!
          Traiesc in ROMANIA SI ASTA IMI OCUPA TOT TIMPUL !

Comment

• Originally posted by darksid3 View Post
            Eu zic ca e masina de dama!
            Si eu zic la fel,si e chiar practica in orasele aglomerate

Comment

• Originally posted by MESERIASU' View Post
              Am citit o parte din parerile voastre, astazi am pus si eu fundul in Sandero,interior,arata mai bine decit Logan-consider asta o evolutie,cu toate ca sunt plasticuri ,totusi vorbim de o masina de clasa inferioara.Compartiment motor e ceva mai aerisit,ai acces mai lejer la curele,ca stabilitate ,tinuta de drum si fiabilitate cred ca se v-a mentine la nivelul Logan-ului.Nu sunt tinichigiu de meserie dar anumite detalii de asamblare- cred ca lasa d dorit!
              asa, mai da-ne cateva motive in plus sa nu intelegem pretul masinii. Mai mult de-atat, se pare ca n-o sa intelegem nici majorarea la logan ph2 pe motiv de interior de sandero...
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Este frumusica , m-am urcat si eu in masina.
                O dotare full 10000 E.
                B 44 NWP

Comment

• Astazi am fost si eu pe la dealer si am facut cateva poze la un Sandero care deabea il adusese
                  Attached Files

Comment

• Intr-adevar arata destul de bine.

Comment

• Nivel de echipare E1, din ce vad.
                      Cel mai nou proiect auto din România!
                      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Azi am fost la dealer si am vazut si eu Sandero.Imi place cum arata.Pt oras e numai bun.M-a amuzat foarte tare clapeta(exterior) de deschidere a usii,puteau sa se mai gandeasca la treaba asta,si fi-miu o facea mai cu gust.La variantele inferioare e cu negru,mai urat.
                        In rest imi place cum arata.Cred ca cel de 1.6 o sa se duca tare la drum.Daca as avea bani i-as lua sotiei unul.
                        Attached Files
                        Last edited by D-FENS; 16 June 2008, 15:06.

Comment

• M-am uitat sambata cu mareom la sandero in curte la autoeuropa. Cu suspensii sport, motor 1.6_16v, pleoape pe far (partea de pe capota, ca sa fie farul in ton cu linia capotei), ar arata chiar bine masina. Asa, stock, e urata de numa...Iar plasticul din inetrior, desi n-am apucat sa pun mana pe el, inclinsa cred ca doar arata mai bine, dar de fapt e la fel de tare.
                          andrei, un sandero in echipare prestige (echivalent ambition la logan) costa 9600 euro. Ambition-ul de la logan, cu airbaguri laterale cu tot, inclusiv portbagaj, aspect de masina, nu de bicicleta, spatiu interior mai mare, costa 9000. Care e mai ieftin?
                          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• "Iacata" cum se fabrica Sandero:
                            http://www.***********//articol-vide...-dacia-2711538

Comment

• Pacat ca nu e clipul mai lung!
                              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Am vazut-o si eu.E dragutza..Dar nu prea merita banii.
                                Am taiat-o dupa lista..Sa vedem cum o sa arate Logan ph2

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google