Tremurat La Plecare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tremurat La Plecare

cand plec dupa loc imi tremura destul de urat masina iar ambreajul este destul de tare si tine destul de sus,sa aiba legatura ambreajul cu acel tremurat?te turat nu se tureaza in gol in viteze,este acela mai vechi mecanic! ce poate sa fie?

ambreiajul e sigur!incearca sa mai reglezi cursa pedalei de ambreiaj sa tina mai jos

Comment

A prins joc la arcurile de pe discul de ambreiaj,daca reglezi pedala sa tina sus-jos,indiferent cum o lasi tot asa face.

Ti-o zice stan patitul,la fel face si la mine,am reglat si sus..si jos..tot asa face.In schimb masina merge

Bafta
      sigpic
      "BRABUS" STYLE

Comment

De cand face asa? Face tot timpul sau numai la rece?
        Ai umblat de curand la ceva prin compartimentul motor?
        sigpic

Comment

Originally posted by yrman View Post
          De cand face asa? Face tot timpul sau numai la rece?
          Ai umblat de curand la ceva prin compartimentul motor?
          pai o am de 2 zile nu am umblat la nimic...dar cand am luato nu facea asa parca atunci cand se incalzeste face mai rau acel tremurat...

Comment

Ambreiajul pare sa fie. Oricum verifica si bieleta anticuplu cu ocazia asta.

Comment

Originally posted by Raziel View Post
              Ambreiajul pare sa fie. Oricum verifica si bieleta anticuplu cu ocazia asta.
              si bieleta aia unde se afla?se poate verifica fara desfacerea ambreajului? daca face aceste simptome ambreajul mai duce?

Comment

Ambreiajul sigur e muci. Daca e bulita si bieleta nu face decat sa amplifice zgaltaiala. Se poate verifica fara a scoate ambreiajul. Este o piesa cu bucsi in capete care leaga cutia de cadru motor.

Comment

Originally posted by Raziel View Post
                  Ambreiajul sigur e muci. Daca e bulita si bieleta nu face decat sa amplifice zgaltaiala. Se poate verifica fara a scoate ambreiajul. Este o piesa cu bucsi in capete care leaga cutia de cadru motor.
                  am inteles,dar mai merge asa cu ambreajul varza?iti multumesc pt sfaturi!

Comment

Merge pana crapa si te-o lasa in drum din senin. Daca s-a intarit si pedala eu zic sa te grabesti sa-l schimbi.

Comment

Ambreajul e sigur...si daca nu vrei sa ramai cu masina in drum, schimba-l repede, schimba tot chitul( inclusiv cablu)
                      http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

Cablul nu mai e d-ala de la frana bicicletei, deci nu are rost sa-l schimbe decat daca il apuca dracii si il taie.

Comment

Schimba ambreiajul ca de nu aceste trepidatii vor genera mai multe defecte.
                          real power..... diesel power by

Comment

Cablu il schimba din cazua ca merge greu...
                            http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

va multumesc!

va multumesc pt sfaturi

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google