Cat Tine Ambreiajul De La Logan?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am un prieten care la scimbat la 258.000 1.4

Comment

• Bun, bun...imi place cand vad cifre d-astea, ma fac sa ma gandesc ca al meu e doar la a 2-a tinerete la 150mii plus

Comment

• El mai tine dar la scimbat deoarece avea un harait deranjant de la rulment

Comment

• Adica, cum se manifesta haraitu' ala?

Comment

• Se aude cand sta pe loc la relanti, se aude cum ai invarti un rulment ne uns de ceva vreme harjitul bilelor daca ma intelegi

Comment

• Am inteles. Sigur d-acolo e, daca il calca nu se mai aude?

Comment

• Da cand apasa pedala nu se mai auzea

Comment

• Nu va mai faceti probleme pentru acel zgomot. La logan rulmentul de presiune se afla in contact cu placa tot timpul; e unul tehnologic, daca vreti.
                  Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• mda...haraitu' ala de care zici il aveam si io la berlina veche.
                    a harait asa pana a cedat placa + rulment. io ma obisnuisem cu zgomotu' si nu-l mai luam in seama.

@Iancu, colegu' cred ca se refera la altceva, ala technologic face din prima clipa...nu e cazu' aici.

Comment

• Aleexalex, daca tacanea la relanti erau de vina arcurile de pe disc, mai mergea mult si bine. Daca huruie cand apesi pedala atunci e dus rulmentul.

Comment

• Si abia la 258k si-a dat seama de zgomot? Al meu facea asa din prima zi. L-am schimbat la 50k, am pus tot Valeo si zgomotul e tot acolo.
                        sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• oameni buni, colegu nu s-a referit de "tacaneala" aia ca de dizal...ala da, intr-adevar e zgomot tehnologic si asa face de cand l-a nascut muma lui de ambreiaj valeo.
                          haraiala aia e altceva, cred ca mi-am dat seama la ce se refera, si nu provine din zgomot tehnologic.

Comment

• Nu, haria mai de mult dar in ultimul timp facea cam tare se auze imediat si daca statea langa masina dupa scimbare ambreajului zgomotul a disparut ,se mai auze foarte putinn ca la orce masina daca erai atent

Comment

• Eu am schimbat ambreiajul la Laguna 1.6 16v la 280.000 km din cauza unui huruit la rulment, care se auzea cu pedala apasata. Adevarul e ca si pedala se apasa mai tare, ambreiajul fiind pe cablu. Am schimbat cu un kit de Logan 1.6 16v, care are acelasi cod (ambalaj piesa de origine, marca Valeo).

Deci daca un kit Valeo a tinut 280.000 km pe o masina de 1300 kg, ma gandesc ca la Logan trebuie sa aiba viata chiar mai lunga

Comment

• Depinde de stilul fiecaruia de mers

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google