Offtopic:loganul are shock termic?
Fluctuatii De Turatie La Relanti....
Collapse
X
-
Soc termic e un termen in medicina, n-are nici o treaba cu automobilistica.
Comment
-
Tare faza cu "carburatorul"....chiar eram curios cand se prinde cineva!Hahahaha!Bine ca nu sunt Huidu si Gainusa pe aici!....Vedeti ca e topicul ala..."Cultura automobilistica la romani"....ce ironie
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Corect, threadul ala se potriveste la fix in contextul nostru...
Comment
-
Originally posted by dorutz View Post@razvanypo ..de cand ai facut remaparea ai mers cu ea subturata ?? Deoarece chiar azi povesteam cu cippy de pe forum ( bv) si ne-a zis de remapare....daca se merge subturat apar oscilatii la relanti dupa un timp...remediu nu l-am intrebat. Daca am gresit rog pe cineva sa ma corecteze ...daca nu imi puteti da un + ( glumeam)
,iar ca idee facea inainte de remap
Asistenta: RAZVAN YPO - 0726240862 COSMIN CGK - 0767132803
Comment
-
Faza cu carburatorul e scoasa de mine pt ca nu stiu cum sa i zic la ansamblul acela care misca clapeta aia gen "carburator"cam acolo se afla motorasul acela, oricum am sa curat si senzorul de turatie de la volanta de acolo si revin cu completari,asta cand nu o sa mai ploua.
ciudat este faptul ca ii bag benzina 98 de la rompetrol,suburata nu merg cu ea,uleiul l-am schimbat la 8000 cu tot cu filtru de aer si face figuri.cred ca vrea o "doctoricie" pe autostrada in blanaAsistenta: RAZVAN YPO - 0726240862 COSMIN CGK - 0767132803
Comment
-
Se numeste corp clapeta.
Comment
-
Originally posted by andrei View PostSe numeste corp clapeta.
asa mi s-a spus asa va zic si eu .
costa in jur de 1 milion treaba asta dar nu ma deranjeaza sa o las asa pe moment.o sa i mai curat decat senzorul de turatie de la volanta si asta eAsistenta: RAZVAN YPO - 0726240862 COSMIN CGK - 0767132803
Comment
-
Ala de care vorbesti e motorasul pas cu pas.
Comment
-
Originally posted by andrei View PostSoc termic e un termen in medicina, n-are nici o treaba cu automobilistica.
Eu zic sa ma verifici putinLast edited by Andrei21us; 31 March 2008, 23:25.
Comment
-
-
Am această problemă şi eu încă de la cumpărarea maşinii. În service au spus că nu s-au mai confruntat cu ceastă problemă şi vor studia pt. următoarea revizie. Precizez că la mine are fluctuaţii de turaţie tot timpul şi la rece şi la cald. Dacă nici la 45.000 km nu mi-o rezolvă, nu o mai ridic din reprezentanţă la revizie. Deja am avut prea multă răbdare. Problema e că simt motorul care nu merge ,,rotund,, şi îmi pun problema să nu fie afectat în timp de această chestiune. Aştept şi eu părerile celor care se pricep la aşa ceva.
Mulţumesc anticipat.
Comment
-
Originally posted by Andrei21us View PostZi zau cu limba scoasa....
Eu zic sa ma verifici putinIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Originally posted by Andrei21us View PostZi zau cu limba scoasa....
Eu zic sa ma verifici putin
Ca esti mai incult ca omul care a gresit?
Unde e un link sau un printscreen cu ce inseamna asta in automobilistica?
Comment
Comment