Ar fi, cu conditia sa dispara si Delphi de pe el !
Informaţii Noi Despre Dacia Logan 2
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Este "celebra" fiabilitatea pompelor de injectie Delphi si de cele mai multe ori, cei din Service-urile Dacia dau vina numai pe motorina !
Forumurile sunt pline de tot felul de patanii, totul este sa ai rabdare sa le citesti si sa tragi singur concluziile !
Comment
-
Sper sa fie ceva diferit fata de ph2.. nu zic ca e urat ph2 dar s`a plictisit lumea de el.. dar noul logan cred ca tot la categoria low-cost ramane....deci nu prea mari modificari.Daca ar baga niste scaune mai de doamne ajuta si un plastic mai decent..ar fi ceva.
Comment
-
iar aveti vise umede?ESP-ul o sa-l puna ca asa zice UE.dar tare ma tem ca o sa lipseasca altceva de pe masina.cred ca o sa dispara scutul motor din tabla si o sa puna un rahat din fibra ca la VW groupe ,de se aduna de pe jos.optional din tabla.Renault mai bine s-ar lasa de motoare diesel ,ca nu le are de nici o culoare(parere personala).la benzinare e ok ,sau aproape ok.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
nui nimic problema de scut ca poate se potriveste dela ph1/ph2 , da am vazut ca vor fi 75 c si 105c asta inseamna 1.2 16v si 1.6 16v ; 1.6 8v cred ca o sa iasa la pensie , la un ph2 busonu la portbagaj era ca dopu la damigeana de vin nu cu cheie , pana nu pisca romanu la " cantar " sa iasa uiumu nu se simte bine
Comment
-
esp, scaune , plastice de calitate...fratilor, fiecare vreti ceva, apoi daca nici voi care aveti logan nu intelegeti notiunea de `low cost` apoi ce sa mai zic de cocalarii cu bmw-uri din 90 ( aia care sufera pe ei, ca sunt si exceptii ) si alte natii de masini ( a se citi cazaturi ) care imi repeta de parca as fi director la dacia ca loganul e prost, ca e lenes, ca consuma, n-are stabilitate , cu alte cuvinte toate defectele si alte afirmari care nu-s au rostul :|" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
daca tot ne dam cu parerea pe aci, fara sa avem idee cum o sa arate noul logan, hai sa ma bag si eu. cea mai mare problema pe care o vad eu la logan este zgomotul la interior. e asa de scumpa o antifonare, de nu si-o permite renault? nu cred, la symbol de exemplu zgomotul e cu mult diminuat (test facut cu generatia veche symbol, acelasi motor). daca rezolva chestia asta, imi cumpar noul logan, daca nu, trec pe straineze.
Comment
-
-
Nici vorba ! Aceasta pare o varianta imbunatatita a Loganului pe piata din America de Sud, ceva gen Sandero, adica un pic redesenate ceasurile de bord si amplasarea pe usa a butoanelor pentru geamurile electrice !
In rest este aceiasi masina !
Comment
Comment