Informaţii Noi Despre Dacia Logan 2

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• zege, nu ma iau dupa greutatea data de ei, sincer.
    Si cred ca 80% nu se iau nici dupa consum.

Comment

• Impresii şi de la ProMotor !
      Mai generoşi în aprecierea noului model, dar cu mici comentarii la prestaţiile motorului 0,9 TCe !

"Dinamic vorbind, maşina se comportă foarte diferit în cazul celor două motorizări testate. Dacă dCi-ul de 1,5 litri şi 90 CP (maşina roşie) trage bine la turaţii medii, dar are ezitări pe drumurile virajate şi necesită retrogradarea, micul turbo tCe de e 0.9 litri are nevoie să fie turat bine (la peste 4.000 rpm) ca să presteze satisfăcător."

"Aş fi preferat un 20-30 Nm în plus la motoraşul pe benzină, care l-ar fi adus într-o zonă dinamică plăcută. Aşa, el rămâne prima alegere doar pentru cei care merg relaxat. Te ajută totuşi la depăşiri şi nu e chiar lent, cu condiţia să treci de cele 4.000 rpm. Are şi un mod ECO, în care motorul consumă cu 10% mai puţin în medie, dar din punct de vedere dinamic asta nu se resimte la volan."
      Last edited by Ampt; 12 October 2012, 22:22.

Comment

• Motor mic auzi.
        Dar ce or fi zis americanii cand au venit aia de la Toyota si le-au vandut masini cu motoare de 1.6-2.0L, ei venind de pe 4000-5000cmc-uri?Ca sunt mici?
        O masina in mod normal nu foloseste toti caii putere.
        Stiti prea bine ca daca pui pe Logan un motor mult mai mic sau daca te lasa turbina pe diesel tot se misca, nu face 0-100 in 10sec dar te duce la 100km\h, se misca...

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
          Asteptam liniutele 0.9tce vs 1.4mpi.
          Pare ca e un biet motoras. Sa-l vedem ce poate in realitate.
          Eu zic ca nu are nici o sansa 1.4mpi, 1.216v sau vreun diesel mai slab de 85CP.
          Pana la urma 90CP tot atatia raman indiferent ca e motor de 1.8 (ca acum ~20de ani pe Golf3), sau ca e motor de 0.9T.

Cred ca versusul este corect cu 1.6 8v

Comment

• Sunt curios la cati km va pica ambreiajul la Loganu cu 0.9tce.

Comment

• Eu nu de ambreiaj îmi fac griji ... !

Comment

• lord_wader, te-nseli, nu e acelasi lucru.

Comment

• Originally posted by Ampt View Post
                  Eu nu de ambreiaj îmi fac griji ... !
                  Eu nu-mi fac griji deloc, deoarece nu am de gand sa cumpar noul Logan, deocamdata. Sunt multe alternative.

Sunt doar curios, cum ziceam.

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
                    Sunt multe alternative.
                    Adevărul este că faţă de septembrie 2004 când a apărut pentru prima dată Loganul, piaţa este mult schimbată şi oferă într-adevăr mai multe alternative !

P.S Pentru cine vrea să le vadă !

Comment

• Ca de exemplu?

Comment

• Eu zic sa nu incepem iar o discutie aici despre alternativele sh la Logan nou, ca se va inchide si acest thread..
                        Aici e mult mai bine.

Comment

• Atunci nu le incepe, oricum, nu cred ca se gandea cineva la alternativa SH.

Comment

• Nu stiu la ce se gandea cineva, stiu la ce ma gandeam eu. Si nu la noul Logan2, dupa cum am mai zis.
                            Despre noul Logan am doar curiozitati, nu dorinta de a-l cumpara.
                            Primul Logan pot spune ca mi l-am dorit in detrimentul unui Golf 4 1.6 si n-am regretat.

Comment

• Originally posted by Cromatic View Post
                              lord_wader, te-nseli, nu e acelasi lucru.
                              Dar cum e? 90 de cai din 0.9T nu-i totuna cu 90 cai din 1.6? Nu ma intereseaza ca una e UP TO 90 si are cuplu mare de la turatii mici si alta doar dupa 3000. Ca la o intrecere nu pleaca nimeni din 2000rmp si nici nu schimba la 3000. Deci nu vad unde e diferenta.

Comment

• 90 de cai pe benzina nu e tot una cu 90 de cai diesel de ex. difera comportamentul dinamic, chiar daca motoarele sunt puse pe aceeasi caroserie. la fel si cu 0.9tce vs 1.6 mpi vs etc. doar in practica o sa vedem diferentele. din datele tehnice, eu as inclina sa spun ca 0.9 tce va trage bine la turatii mai joase, pe cand 1.6 la turatii mari. oricum, viteza maxima pe logan 1.6 90cp din datele tehnice e de 175 km/h iar la 0.9 e de 169 km/h.

o comparatie ar fi oarecum irelevanta pt. ca logan 2 e o masina ceva mai mare, posibil sa aiba alt coeficient aerodinamic, posibil sa fie ceva mai grea, etc, etc.
                                internal combustionizer

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google