Logan Partener

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Sigur o sa pun poze...sper sa vina pana vineri,e in curte la Mioveni!
    Apropo:eu sunt convins ca husele acelea sunt semnate de membrii galeriei!!!!

Comment

E clar ca au si la Dacia niste 'baieti destepti' pe la publicitate...Sa o stapanesti sanatos si sa ne o arati si noua cand vine! Numai bine!
      LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Eu mi-am comandat saptamana trecuta, miercuri un logan partener 1.5dci (85cp), albastru mineral si am vazut la reprezentanta unul si mi se pare chiar foarte fain. din pacate va mai dura ceva timp pentru ca pe perioada de sarbatori nu lucreaza dar sper sa soseasca repede. pretul mi se pare foarte bun (11620 euro mai scump ca prestige)
        Last edited by Andrei T; 29 April 2008, 13:12.
        sigpic
        Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

Eu mi l-am comandat lunea trecuta si sambata l-am ridicat!Prea tare masina!!!!

Comment

Dodo, cum se comporta in trafic loganul partener? Nu prea am apucat sa il conduc la test drive...
            apropo tu ce culoare si ce motorizare ai ales?
            sigpic
            Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

Care il ia primul, pune niste poze! Sa-l vedem si noi! Multumiri anticipate!
              LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Loganul partener se comporta ca orice logan nu? Ca doar nu are nimic special fata de un prestige(motorizari si antifonare)

sigpic

Comment

Culoarea este albastru mineral iar motorizarea 1.6 16v...iar ca si comportament ce sa zic...este un prestige cu GPS!!!I-am dat jos husele de la tetiere,stikerele nu le-am lipit!
                  Poze o sa pun in curand!!!

Comment

Nu suport asocierea masinilor cu fotbalul, in loc sa sponsorizeze si sa faca o Cupa Dacia ca pe vremuri nu 5 JOE si gata, cat despre masina acu am aflat si o sa merg atent sa vad daca deosebesc ceva pe strasse. Drumuri bune si numai bine
                    Logan Prestige 1.6, SunTek Tints, Pilot exhaust, White Rims sigpic

Comment

A zis cineva mai sus ca ar trebui sa dea un prestige cu un gps cadou si a zis bine. Decat sa stam sa ne interesam atata, mai bine era doar vorba "vedeti ca se da gps la prestige, sariti pe el'.
                      Insa se bazeaza pe altcineva. Exact pe genul meu si a cuiva mai sus : nu imi place asocierea masinii cu fotbalul. Cu atat mai mult cu cat fotbalul mai nou este o tiganie (si imi cer scuze daca jignesc pe fanii inraiti). Si deci desi vor avea vanzare, nu vor cumpara toti logan partener. Cel putin parerea mea

Numai bine
                      Logan Prestige 1.6 16v 105cp stock - 23000km
                      Honda 2.0 Accord Executive M/T - 21000KM

Comment

Se poate comanda si pe alb sau numai culori metalizate?

Comment

Alb nu se poate comanda, singura culoare nemeralizata disponibila fiind Albastru Marine.
                          Cel mai nou proiect auto din România!
                          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Nu se mai primesc comenzi????

Am fost sambata la un dealer din Tg-Mures si mi-a spus ca nu se mai iau comenzi pentru logan de nici un fel. Este valabil peste tot? Stie cineva cand se vor mai putea face comenzi?

Comment

Nu se mai fac comenzi de ceva timp. Poti lua ce gasesti pe stoc sau faci comanda pentru Logan Ph2.
                              Cel mai nou proiect auto din România!
                              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

vreti sa vedeti cum arata un logan partener motor de 1,6 16v o sa pun eu niste poze despre acest logan partener editie limitata daca vreti pentru ca si eu sunt castigatorul unui asemenea logan sau daca va intereseaza ceva si vreti sa ma intrebati o puteti face aici pe forum va pot spune exact dotarile pretul exact bafta alll.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google