If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am o problema cu un Logan I, 2006 care in mers mi se aprind avariile singure, fără a fi acționat butonul de avarii. Merge asa câteva secunde apoi se sting singure. Știți care ar fi cauza?
Verifica si curata mufa de la triplele pe spate
Eu asa am avut odata o problema
-cand puneam frana se aprindea becurile de semnalizare s-au se aprindea pozitiile pe spate....
Am curatat mufa aceea si am legat un fir de la mufa la caroserie
Adica firul cu minus de la stop la caroserie
nu avea masa suficienta
nu am mai avut probleme asa am dat masina dupa 4 ani.
Daca se aude "tacanind" si releul cand se aprinde stopurile e posibil sa fie altceva.
Verifica si curata mufa de la triplele pe spate
Eu asa am avut odata o problema
-cand puneam frana se aprindea becurile de semnalizare s-au se aprindea pozitiile pe spate....
Am curatat mufa aceea si am legat un fir de la mufa la caroserie
Adica firul cu minus de la stop la caroserie
nu avea masa suficienta
nu am mai avut probleme asa am dat masina dupa 4 ani.
Daca se aude "tacanind" si releul cand se aprinde stopurile e posibil sa fie altceva.
O sa verific și varianta asta, sper sa fie doar ceva simplu.
am patit la un centru de alarme un nesimtit sa imi fure cei 2 diode 1N4007 care se leaga de la alarma pe releul de semnalizare ,sper sa nu zic o prostie. Noroc ca mi-a zis lumea in trafic ca la semnalizare mi se aprindeau avariile .
Nu stiu daca si la el este la fel. Am relatat ce patisem eu
Închiderea centralizată (aftermarket) se leagă pe semnalizări, ca să ai confirmare optică la închidere/deschidere și dacă se pun diode nu se pun 1N400x(1A) ci 1N54xx(3A) sau ideal (întâlnite pe majoritatea alarmelor mai răsărite) 6AxxG(6A)
Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment