Zdranganit De Tabla La Toba Mica

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Zdranganit De Tabla La Toba Mica

Am un Logan nou (500km) in garantie si mi-a aparut un zdranganit de tabla undeva la toba mica atunci cand motorul este la ralanti si ajunge la temperatura de functionare. Cand este rece nu apare acest zgomot. Mentionez ca zgomotul nu era cand am luat-o de la dealer. Am fost in service si mi s-a spus ca nu este un defect deoarece nu este o problema legata de functionare sau care sa afecteze securitatea, ci este o problema de dilatare a metalului, deci nu este acoperita de garantie. Deci nu au ce sa-mi faca. Voi ce parere aveti ?

daca este un viciu de fabricatie (tu ca utilizator nu ai nici o vina ca se dilata tablele sau ce-o fi), ai tot dreptul sa ceri inlocuirea piesei care iti provoaca disconfortul (fie el si numai auditiv). Du-te hotarit la service-ul agreat Dacia cel mai apropiat si cere-le sa iti rezolve problema! Este dreptul tau reglementat prin contractul de garantie pe care il ai (una din cele 2 carticele care ti-eu fost livrate odata cu masina)

Comment

sau mai usor urci masina pe elevator/rampa si asezi scutul termic (tabla aluminizata) din dreptul catalizatorului/intermediarei care iti atinge traseul
      sigpicMy ride

Comment

problema de dilatare a metalului...i-auzi frate... nu-i lasa pune-i sa remedieze

Comment

Du-te la service cat mai repede...cu siguranta ei vor rezolva problema.
          Ma joc in fiecare zi jocuri cu masini

Comment

trebuie strans un colier

Comment

O problema identica am avut si eu. La mine a fost rupta o sita din toba, dar masina avea deja vre-o 70000 km. Am inlocuit toba din mijloc cu una din inox si de atunci n-am mai avut nici un zgomot.
              Sa speram ca tu n-o sa ai aceeasi problema. E prea noua masina

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google