Noul Papuc De La Dacia

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

aveo e mai masina decat dacia...nu comentam pe subiectul asta aici, dar vroiam sa spun ca este specificat in oferta ca are abs+ebd. ori la mine scria si scrie si acuma pe site la dacia doar ABS..si atat

mishu...trimit mail la vocea clientului si poate se oboseste cineva sa imi raspunda legat de ebd care cica 'il am'...ca zici tu...eu nu stiu de asa ceva
    Last edited by B 83 RMJ; 24 January 2009, 15:06.
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

ia da mail o sa rada si curcile de tine

PS.print screen facut acum2 secunde la dacia pe site , am ales logan,abs plus si am dat la dotari...

Unde nu e nici dumnezeu nu cere
      Attached Files

sigpic

Comment

eu am abs bosch 8.0..nu 8.1
        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

ai pitici pe creierii... eu cedeze primu , ca in proverb...

sigpic

Comment

pai vezi idiotii de la tv au zis ei ca abs-l de pe papuciu asta nou nu are edb si subliniau faptul asta .(la o emisiune tvr 2 din cate tin eu minte ).am vazut si yo lista de optionale.
            ps :pe unde trebe sa ma urc in masina?
            Last edited by margelatu; 26 January 2009, 09:59.
            Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Ok, am inteles treaba cu EBD-ul si ca nu vreti confort , la o masina destinata transportului de marfa. Dar totusi daca ai o firma , vrei sa-ti achizitionezi un papuc , te uiti prin ofertele dealerilor , cam ce crezi ca ai alege, in cazul in care nu vrei sa scoti multi bani din buzunar ? Poate ai vrea un Doblo , sau Cady , Partner sau cine stie ce alta masina, la care sigur intretinerea te usuca mult mai mult ca la Dacia. Si sa nu vorbim de pretul de achizitie. Sau te duci frumusel in targ la masini si iti iei un 1305 tavalit la greu .
              , sunt cu ochii pe voi !
              :thumbsup:

Comment

nu cred ca putem compara un caddy cu un amarat de pick-ul de la logan. si nici un doblo cu pick-up. eu cred ca de pe un caddy pica mai greu piesele decat de pe logan, unde poti avea surpriza sa il iei iei de nou cu probleme. parerea mea ca se merita un pick-up double cab. dar nu a aparut. si nu stiu daca o sa apara.

Comment

Sunt de acord cu tine Aline, dar vorbind din prisma ca trebuie sa-ti iei o masina pentru carat marfa , cam la astea te gandesti. Iar eu am vrut sa subliniez care este diferenta dintre ele. In general cei ce-si cumpara papucul de la Dacia il caroseaza . Si deaia cred ca este cea mai valabila alegere d.p.d.v. financiar . In functie de cum exploatezi o masina , cade si ea la un moment dat, sa sti ca si alea daca au cazut , te ustura rau de tot . Iar reviziile sunt revizi, vin oricum, aici faci diferenta .
                  , sunt cu ochii pe voi !
                  :thumbsup:

Comment

Originally posted by alindrgn View Post
                    n-am eu ebd desi am abs, si vrei tu pe papuc?
                    Nu stii tu, nu ca nu ai, e o diferenta enorma. Ei l-au pus, tu esti in necunostinta de cauza si asa afirmi diferite lucruri...

Originally posted by alindrgn View Post
                    eu am abs bosch 8.0. nicaieri nu scrie nimic de EBD.
                    Vroiai sa scrie mare pe UCE ABS - ABS+EBD, doar ca sa stie toti? La ce iti trebuie sa stii ca ai cand el isi face treaba?
                    Cel mai nou proiect auto din România!
                    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

pai daca nu conteaza, alti constructori de autovehicule, sau mai degraba dealeri, de ce trec in oferta ABS+EBD? la toti e bine de stiut, numai la dacia nu. ca deh...suntem romani. normal ca doar trebuia sa scrie ABS+EBD pe oferta. si sunt in necunostinta de cauza pentru ca nu am vazut nicaieri sa scrie ca am ebd, desi am. vorba cuiva de pe forum, parca vad ca aflu mai incolo ca am si esp

Comment

eu as vrea sa iau un papuc coaja in leasing
                        atat cu euro asta ca e.............

logan pic up e tot o autoutilitara?

eu as vrea sa iau un papuc coaja in leasing
                        atat cu euro asta ca e.............

logan pic up e tot o autoutilitara?
                        Last edited by cristy plus; 27 January 2009, 18:40. Reason: Automerged Doublepost
                        sigpic Alexandria

Comment

azi am facut o cerere pentru leasing pe 3 ani logan pic up

valoare 7650euro cu toate taxele,pac comfort
                          avans1030 euro
                          rata lunara 265 euro cu casco inclus
                          acum astept raspunsul de la rci
                          sigpic Alexandria

Comment

la banii astia e ok, nu gasesti alta plus ca e noua...

logan van nu-ti place?
                            sau transporti obiecte lungi si inalte, gen termopane?
                            e mai practic si cam aceeasi suma daca nu ma-nsel(parere personala)
                            Eu am optat pt mcv. poti duce cand oameni cand marfa, si nu e utilitara ca pickup sau van, atat ca e mai scump
                            Succes
                            Last edited by TM52XXX; 30 January 2009, 15:19. Reason: Automerged Doublepost
                            ocse-mob Timisoara... Mobila la comanda !

Comment

termopane
                              si alte marfuri
                              1,6 mpi
                              sigpic Alexandria

Comment

da, am inteles... e numa' buna
                                Am un prieten care are dar varianta cea mai ieftina ca e la sofer si e multumit
                                ocse-mob Timisoara... Mobila la comanda !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google