Logan:multiple Probleme
Collapse
X
-
si voi credeti ca masina are doar 25.000 si atatea probleme ?
eu am 60.000 si credeti-ma ca am rupto pe drumuri de tara (la peste) de cel putin 100 de ori si n-are nici pe draq. numai ca trebuie sa schimbi tot ce scrie in carte la timp. pana si lichidul de frana l-am schimbat dupa 5 ani. asa ca mie mi se pare loganul o masina f buna.
Comment
-
masina e facuta sa mergi cu ea, nu s-o lasi nemiscata luni intregi si sa faci 1600 km pe an. in felul asta nu e de mirare ca se gripeaza cine stie ce piese, ca raman blocate franele si ca scartaie. cum au spus colegii, du-o la un meserias serios sa vada ce trebuie pus la punct si ia-o bine la alergat.internal combustionizer
Comment
-
Mai bine ati inchide ca din cite vad eu cel mai probabil dragos ss e un samsar care aduce masini busite din germania care le "repara" pe la unguri si da cu pietre in logan poate poate o sa aiba si el un client.
Cred ca ati observat cu totii ca si titlul topicului e tendentions: "Logan:multiple Probleme"Last edited by usr1; 28 October 2011, 00:30.
Comment
-
Originally posted by Eu4yas View Post2. Nu mai cumpara placute de 50 de lei. Atat dai, atat face! Probabil va trebui sa schimbi si discurile acum pt bucuriile alea de placute de 50 de lei.
Comment
-
vad ca a-ti raspuns multi aici, multumesc doar acelora care m-au ajutat nu si celor care m-au criticat
probleme gasite: rateu:benzina proasta
galagia pe sub masina:am schimbat: 1 brat suspensie; 1 bieleta directie;2 bucse bara stabilizatoare;2 brida de la bucsa bara stabilizatoare;si 1 bieleta antiruliu
total: 500 ron( manopera inclusa)
Mersi !!!!
Comment
-
vad ca nimeni nu a luat in calcul griparea culisantilor de la etriere ca posibila cauza a scirtiitului; tinind seama ca masina a rulat foarte putin, este posibil ca etrierele sa ramina strinse, presind placutele pe discuri (daca si placutele sint de 2 parale.... In ce priveste rateul, ginditi-va ca la rulajul pe care il are masina, poate este folosita odata la citeva luni, timp in care benzina se depreciaza, ducind la aprindere detonanta._
Comment
-
Originally posted by dragosss88 View Postvad ca a-ti raspuns multi aici, multumesc doar acelora care m-au ajutat nu si celor care m-au criticat
probleme gasite: rateu:benzina proasta
galagia pe sub masina:am schimbat: 1 brat suspensie; 1 bieleta directie;2 bucse bara stabilizatoare;2 brida de la bucsa bara stabilizatoare;si 1 bieleta antiruliu
total: 500 ron( manopera inclusa)
Mersi !!!!
Mersi.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
salut din nou
am scapat de zgomotul din fata masinii
Acum vine un zgomot din spatele masinii: Cum stau eu la volan ,zgomotul ar venii din dreptul usei drepte spate
usa e inchisa bine
zgomotul e parca atarna ceva, nu e inchisa usa , m-am uitat eu, nu-i nimic
eu acum sunt plecat din localitate fara masina
cand o sa vin, vreau sa ma duc la service cu ea, de aceea sa-mi spuneti si mie cam ce ar putea fi, sa-mi pregatesc din nou portofelul pt reparatii
CAUZELE PT TOATERUMURILE ROMANIEI. MAI BINE ZIS ADANCIMEA GROPILOR
Comment
-
Au fost destui colegi care au perceput gresit unele zgomote si ne-au facut sa facem presupuneri total gresite.Corect era sa faci mai multe probe sa excluzi anumite mecanisme.De exemplu motor oprit,scos pe liber,decuplat cutia(ambreiaj apasat), localizare stanga-dreapta si apoi te fixezi asupra unui element.
Daca esti sigur ca e zgomot de cauciuc care freaca in timpul rulajului, poate fi invocat burduf planetara,dar repet fa intai excluderile.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
Comment