Logan:multiple Probleme

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Dany_DNY View Post
    Zgomotele despre care spui ca se aud pe sub masina pot fii de la bieleta anti-rasturnare, bucsile de la bara stabilizatoare sau bieletele anti- ruliu .

mersi Dany_DNY

Comment

si voi credeti ca masina are doar 25.000 si atatea probleme ?

eu am 60.000 si credeti-ma ca am rupto pe drumuri de tara (la peste) de cel putin 100 de ori si n-are nici pe draq. numai ca trebuie sa schimbi tot ce scrie in carte la timp. pana si lichidul de frana l-am schimbat dupa 5 ani. asa ca mie mi se pare loganul o masina f buna.

Comment

masina e facuta sa mergi cu ea, nu s-o lasi nemiscata luni intregi si sa faci 1600 km pe an. in felul asta nu e de mirare ca se gripeaza cine stie ce piese, ca raman blocate franele si ca scartaie. cum au spus colegii, du-o la un meserias serios sa vada ce trebuie pus la punct si ia-o bine la alergat.
        internal combustionizer

Comment

Mergi la un service mai bine.

Comment

Mai bine ati inchide ca din cite vad eu cel mai probabil dragos ss e un samsar care aduce masini busite din germania care le "repara" pe la unguri si da cu pietre in logan poate poate o sa aiba si el un client.

Cred ca ati observat cu totii ca si titlul topicului e tendentions: "Logan:multiple Probleme"
            Last edited by usr1; 28 October 2011, 00:30.

Comment

@gaboneygg: lichidul de frana se schimba la 3 ani nu la 5.
              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Originally posted by Eu4yas View Post
                2. Nu mai cumpara placute de 50 de lei. Atat dai, atat face! Probabil va trebui sa schimbi si discurile acum pt bucuriile alea de placute de 50 de lei.
                De fapt atat dai, jumate face si de-un sfert merge.
                http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

Comment

vad ca a-ti raspuns multi aici, multumesc doar acelora care m-au ajutat nu si celor care m-au criticat

probleme gasite: rateu:benzina proasta
                  galagia pe sub masina:am schimbat: 1 brat suspensie; 1 bieleta directie;2 bucse bara stabilizatoare;2 brida de la bucsa bara stabilizatoare;si 1 bieleta antiruliu

total: 500 ron( manopera inclusa)

Mersi !!!!

Comment

vad ca nimeni nu a luat in calcul griparea culisantilor de la etriere ca posibila cauza a scirtiitului; tinind seama ca masina a rulat foarte putin, este posibil ca etrierele sa ramina strinse, presind placutele pe discuri (daca si placutele sint de 2 parale.... In ce priveste rateul, ginditi-va ca la rulajul pe care il are masina, poate este folosita odata la citeva luni, timp in care benzina se depreciaza, ducind la aprindere detonanta._

Comment

Originally posted by dragosss88 View Post
                      vad ca a-ti raspuns multi aici, multumesc doar acelora care m-au ajutat nu si celor care m-au criticat

probleme gasite: rateu:benzina proasta
                      galagia pe sub masina:am schimbat: 1 brat suspensie; 1 bieleta directie;2 bucse bara stabilizatoare;2 brida de la bucsa bara stabilizatoare;si 1 bieleta antiruliu

total: 500 ron( manopera inclusa)

Mersi !!!!
                      Fii amabil,spune-mi si mie cati km. are masina ta.
                      Mersi.
                      Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

25300 km.....
                        Last edited by 77sky; 20 June 2012, 07:18.

Comment

Originally posted by Cristi_LCD View Post
                          @gaboneygg: lichidul de frana se schimba la 3 ani nu la 5.
                          da,omule ai dreptate. bine si la 5 ani zic eu.cred ca 10% maxim din posesori au schimbat lichidul la termen.

Comment

salut din nou
                            am scapat de zgomotul din fata masinii
                            Acum vine un zgomot din spatele masinii: Cum stau eu la volan ,zgomotul ar venii din dreptul usei drepte spate
                            usa e inchisa bine
                            zgomotul e parca atarna ceva, nu e inchisa usa , m-am uitat eu, nu-i nimic
                            eu acum sunt plecat din localitate fara masina
                            cand o sa vin, vreau sa ma duc la service cu ea, de aceea sa-mi spuneti si mie cam ce ar putea fi, sa-mi pregatesc din nou portofelul pt reparatii

CAUZELE PT TOATERUMURILE ROMANIEI. MAI BINE ZIS ADANCIMEA GROPILOR

Comment

sal

Am un logan 1.6 si in mers de la 40 km in sus se aude un uruit ca si cum ar freca cauciucul pe caroserie. Din ce cauza se aude zgomotul asta. Mentionez k se aude si scoasa din viteza. Inseamna ca uruitul e de la roti? Multumesc anticipat.

Comment

Au fost destui colegi care au perceput gresit unele zgomote si ne-au facut sa facem presupuneri total gresite.Corect era sa faci mai multe probe sa excluzi anumite mecanisme.De exemplu motor oprit,scos pe liber,decuplat cutia(ambreiaj apasat), localizare stanga-dreapta si apoi te fixezi asupra unui element.
                                Daca esti sigur ca e zgomot de cauciuc care freaca in timpul rulajului, poate fi invocat burduf planetara,dar repet fa intai excluderile.
                                Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google