Accident Logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Vorbiti numai prostii.Unde ai vazut tu mah in 90% cazuri de accident cu loganu ca au luat foc ))...Ma apuca rasu.A fost prostia soferului,neatentie.Ce sa nu-mi zici ca a luat viraju cu 160 la ora? Atunci skoda cat avea 300?Hai frate gandeste inainte sa scrii ceva.
    Aaaa...ca zici tu ca viteza ucide,da este adevarat dar IN ORICE MASINA.totul este scris deja,ce nu ai auzit cate accidente se intampla si cu supermasini si mor toti? cum a fost cazul cu aia 3 de veneau de la discoteca audi a4 10 AIRBAGURI FRATE...nu 2 sau 4....si cu 180 nu mai mult...a intrat intr-un copac nu a reusit sa mai ia curba de a smuls copacu s-a rupt masina in doua,unu era la 50 de m de masina ce naiba...daca vrei sa citesti despre chestia asta zi-mi ca-mi fac timp si caut si iti arat.
    Sau ca toti ati auzit PORSCHE CAYENNE TURBO S....mamaia ati uitat?200 si ceva intr-un copac cum a luat toata masina foc?
    Last edited by Pacco; 24 May 2008, 11:06.
    sigpic

Comment

Pacco..La asta m-am referit si eu .. Nu consider ca loganul este o masina proasta, consider ca e o masina buna atata timp cat stii sa mergi cu ea..

Comment

Working...
      X
      Anulare DPF
      Politica de Securitate Google