Ce Cauciuri Am ?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ce Cauciuri Am ?

Mi-am cumparat un Logan in 2008, (parca e Ambiant sau ceva genul: faruri de ceata, CD player, bara de protectie suplimentara pt. accidente si toate prostiile)

As dori sa stiu insa ce cauciuri am? Tin minte ca mi s-a spus la cumparare ca ar fi cauciuri "mixte" si ca pot merge si iarna si vara cu ele... Acuma cu noua lege, am cautat dupa M+S, MS , insa nu scrie nimic pe cauciuri. Sunt All Seasons,ori ba?

sunt de vara!

Comment

Daca l-ai luat de nou loganul s-a livrat cu cauciucuri numai de vara ( kormoran , michelin , barum , continental )
      sigpic

Comment

Fuck , l-am luat in plina iarna (decembrie, aproape de anul nou), si baiatul de acolo a zis ca sunt mixte si pot merge cu ele fara probleme la munte! Ceea ce am si facut!

Acuma, cu noua lege tot caut dupa MS,MES, M+E+S, M+S dar nu scrie nimic pe ele... pot sa stiu totusi cum sa recunosc ce model am? Nu de alta, dar eu am cerut in mod express cauciuri de iarna, si mi-au zis ca e ok , ca ...am mixte pe masina, si ma pot duce cu masina linistit la munte...

:|
        Last edited by badguygoodguy; 11 November 2011, 17:48.

Comment

Daca sunt mixte (all seazon) au obligatoriu pe ele m+s. Cauta modelul pe net, sau macar scrie modelul exact al lor.

Comment

Pe cele da vara scrie ceva? cam prin ce zona scrie M+S ?

Comment

niciodata nu s-au montat pe logan din fabrica anvelope de iarna !

Comment

Daca ne-ai zice si ce cauciucuri ai avea cred ca te-am putea ajuta mai mult.Nu scrie nimic pe ele?Marca si modelul ne intereseaza.
                sigpic

Comment

Originally posted by badguygoodguy View Post
                  Mi-am cumparat un Logan in 2008, (parca e Ambiant sau ceva genul: faruri de ceata, CD player, bara de protectie suplimentara pt. accidente si toate prostiile)

As dori sa stiu insa ce cauciuri am? Tin minte ca mi s-a spus la cumparare ca ar fi cauciuri "mixte" si ca pot merge si iarna si vara cu ele... Acuma cu noua lege, am cautat dupa M+S, MS , insa nu scrie nimic pe cauciuri. Sunt All Seasons,ori ba?
                  Ai cauciucuri de vara! Punct!
                  In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Toate autoturismele Dacia sunt livrate de fabrica cu anvelope de vara, ei motivand faptul ca sezonul cald este mai lung ca sezonul rece.
                    Am mai auzit cazuri ca dealerul a spus ca sunt cauciucuri All-Season,dar orice marca ar fii(Continental, Barum, Kormoran) ele sunt cauciucuri de vara.
                    Pe orice cauciuc de iarna sau mixt sunt semnele M+S, MS,etc.

Comment

Si eu am avut cauciucuri de vara. Concluzia este ca TREBUIE sa fim toti foarte atenti la ce cumparam si la ce ne spune nenea de la Dacia si nu numai.. ei sunt comercianti si fac orice sa vanda..dar nu sa ne creeze noua avantaje gen cauciuc de iarna.. au fost cazuri cand au luat Prestige cu cauciucuri Kormoran!!!!

ca sa intelegi ce anvelope ai,uite mai jos o imagine

uite inca unul
                      Last edited by Bogdan20cj; 13 November 2011, 22:05. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Deci...... ce anvelope ai?....marca, model.....(scrie pe lateral)
                        sigpic

Comment

Pai... asta a intrebat si autorul, ce cauciucuri are... cunoscatorii trebuie sa-i raspunda.

Comment

Pai daca initiatorul prezentului topic nu a mai dat pe aici dupa ce a postat al treilea post al lui cred ca si-a dat seama singur...
                            Se dechide doar la cerere.
                            sigpic

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google