Normal ar trebui sa ti-o schimbe pe garantie , daca nu , e nasol !! o sa te cam coste alta noua !
Ce Ati Schimbat Sau Reparat Pe Garantie?
Collapse
X
-
Eu unul zic ca asta trebuie schimbata pe garantie prin telefon, nu trebuie vazuta. Ideea este ca daca asa ceva nu face obiectul garantiei, atunci nu vad de ce sa "tin" masina in grantie... Dar ramane sa vad ce zic astia si o sa postez aici ce s-a intamplat. Oricum ieftin nu scapa baietii daca fac gura, o sa le aduc pe cap tot ce se poate.
Comment
-
Daaaa, deci noi avem mașini cu care trebuie să mergem doar pe autostradă, cu mediu ideal, fără forță de frecare, atât la sol cât și aerodinamic, nu? Cei de la reprezentanță au spus ca nu vor fi probleme și că în 2-3 zile mă vor suna să-mi ridic mașina. Birocrația cu OK-ul de la Dacia...
Comment
-
De ce va lansati in supozitii (in general catastrofice) inainte de a afla raspunsul de la Dacia?
Eu am scimbat pe garantie volanul, extractoarele aer, garnituri corp clapeta. Fara nici o sicana.
Tot pe garantie am avut cateva interventii la vopsea, o lucrare a fost buna, una dezastru.
Tot legat de garantie:
Pe la 15-20 mii km eu am inceput sa suspectez ceva pe la ambreiaj, cutie sau timonerie...mi se parea ca agata. Dupa o prima constatare sumara mi s-a spus ca: cutia nu are absolut nimic, iar partea de AMBREIAJ+TIMONERIE....NU face obiectul garantiei, scrie negru pe alb in documente. Punct.
Aveam posibilitatea sa desfac masina sa se verifice placa de presiune (presupus decalita)...dar pe banii mei.
Dupa ce am mers si cu alte masini, mai noi si mai vechi, altele decat dacii...am constatat ca a mea merge chiar BINE .
Din prisma experientelor mele nu am nimic de reprosat departamentului de garantii Dacia.
Comment
-
Nu știu. Eu unul nu am forjat mașina. Nu prea îmi place să fugăresc și de vârsta de scârțuri am trecut de mult timp. Nici nu am mers pe munți cu ea, drum accidentat. Și pentru mine e ceva dubios. Cred că este ceva defect de fabricație... să vedem când mă vor suna ăștia de la reprezentanță ce vor spune... Chiar sunt curios dacă vor avea vreo altă explicație decât cea cu defect de fabricație... Plus ca are 24.000 mașina chiar și deal înclinat în forjă dacă era tot nu mi se părea normal.
Offtopic: aveam de gând în weekend să plac pe Transfăgărășan dar m-am răzgândit pe ultima suta de metri... oare ce se putea dacă o pățeam pe acolo? Mai avea cine sa posteze pe forum?
Originally posted by CeDeBe-L View PostDe ce va lansati in supozitii (in general catastrofice) inainte de a afla raspunsul de la Dacia?
Eu am scimbat pe garantie volanul, extractoarele aer, garnituri corp clapeta. Fara nici o sicana.
Tot pe garantie am avut cateva interventii la vopsea, o lucrare a fost buna, una dezastru.
Tot legat de garantie:
Pe la 15-20 mii km eu am inceput sa suspectez ceva pe la ambreiaj, cutie sau timonerie...mi se parea ca agata. Dupa o prima constatare sumara mi s-a spus ca: cutia nu are absolut nimic, iar partea de AMBREIAJ+TIMONERIE....NU face obiectul garantiei, scrie negru pe alb in documente. Punct.
Aveam posibilitatea sa desfac masina sa se verifice placa de presiune (presupus decalita)...dar pe banii mei.
Dupa ce am mers si cu alte masini, mai noi si mai vechi, altele decat dacii...am constatat ca a mea merge chiar BINE .
Din prisma experientelor mele nu am nimic de reprosat departamentului de garantii Dacia.Last edited by Urmelinho; 9 September 2014, 21:50.
Comment
-
atat timp cat ai garantie suni la dacia asistenta si te tracteaza ei .... si oricum numai in romania ai sa vezi zeci de explicatii in defavoarea clientului ....oricum se va rezolva pe garantie ... nu esti nici primul si nici ultimul la care s-a rupt o planetara!
Comment
-
Originally posted by Tinuletz View Postatat timp cat ai garantie suni la dacia asistenta si te tracteaza ei .... si oricum numai in romania ai sa vezi zeci de explicatii in defavoarea clientului ....oricum se va rezolva pe garantie ... nu esti nici primul si nici ultimul la care s-a rupt o planetara!Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
-
@t0rquemada, scrie cumva și în cât timp se rezolvă ceva pe garanție? Deja au 5 zile pline lucrătoare și mi-au spus să vadă dacă se rezolvă săptămâna viitoare... Pana mea, dacă eram lucrător comercial ce dracu' făceam? Dacă eram taximetrist? Dădeam faliment...Last edited by Urmelinho; 12 September 2014, 13:25.
Comment
Comment