Ce Ati Schimbat Sau Reparat Pe Garantie?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Logan 2010 1.6 16V din iulie euro 4:
    1. schimbat garnitura aspirare motor
    2. Reglat unghiul de directie
    3. volan stramb statea pe dreapta
    4. Carcasa bord pasager indoit turnat defect
    5. Clapeta de acceleratie
    6. termostat de 2 ori
    7. calculator motor
    doar atat deocamdata.

Comment

Salut capat de bara pe partea stanga, la 25 ooo km .
      plus reglat unghi de fuga dupa .
      Masina nu a circulat pe drumuri rele.

Comment

Originally posted by vyalli View Post
        salut

am schimbat pe garantie
        volan- se exfolia
        pivot si cap de bara partea dreapta

cred ca urmeaza pivotul pe partea stanga
        Volanul il schimba fara sa comenteze ?

Am logan din 2010 cu volan imbracat in piele si pur si simplu aluneca mana pe volan in momentul de fata . S-a uzat prea mult desi n-am decat vreo 20.000 km .Chiar ma gandesc sa apelez la garantie , doar nu-l considera consumabila. E posibil oare sa schimbe doar imbracamintea aia de piele ?

Comment

logan cumparat de nou in mai 2008, 1.5 dci euro 4.
          -30.000 schimbat capat de bara pe partea stanga+unghi refacut
          -35.000 schimbat capat de bara pe partea dreapta+unghi refacut+repozitionare volan+tester
          -40.000 schimbat regulator de presiune dupa ce am schimbat service-ul.
          aveam fluctuatii la relanti. verdict: piesa cu defect de fabricatie si/sau calitatea combustibililor.
          capetele de bara s-au stricat din vina mea deoarece dobitocii de la vulcanizarea unde am avut schimbul de gume gratis nu mi le-au echilibrat bine.

Comment

Originally posted by IancuMIC View Post
            Cu scuzele de rigoare, mai avem un thread deschis cu aceiasi tema de dezbatere;rog un moderator sa hotarasca pe care sa se discute.
            Mersi.

http://www.loganclub.ro/forum/piese_...ie-t37856.html
            Scuze eu, am cautat un topic la fel dar nu am gasit.
            Hmm, nu ma asteptam sa schimbe pivoti si capete de bara pe garantie, puteau sa spuna ca ai dat cu ea in ceva groapa sau lovit bordura etc.
            http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

Comment

am avut un brat de stergator caruia i-a "zburat" arcul. mi s-a spus ca daca aveam arcul original mi l-ar fi inlocuit pe garantie.cei de la vocea clientului ar fi fost de acord pana la urma sa il inlocuiasca dar nu am insistat. eram fericit ca am scapat de fluctuatiile de relanti. bratul m-a costat 50 sau 60 de lei.

Comment

tavinush cum au aflat de regulator? tiau depistat problema la tester? cat a costat regulatorul si manopera?
                poftiti in logan sa va odihniti !!! taxiul lui ciak norris !!!

Comment

se observau clar fluctuatiile de relanti. au pus testerul si au facut niste printscreen-uri la niste grafice de functionare a pompei unde se observau clar niste anomalii in functionare ca sa le trimita la mioveni. daca ai astfel de fluctuatii si mecanicii nu ii dau de cap sau refuza sa vada defectul, schimba service-ul. eu am apelat la vocea clientului. de platit nu am platit absolut nimic. pe factura mi-a aparut decat bratul de stergator. nu au mentionat nicaieri schimburile de piese. din cate stiu regulatorul e in jur de vreo 550 de lei si nu cred ca ii ia mai mult de 30 de min sa il schimbe deci manopera n-ar costa prea mult.

Comment

Mi-au schimbat centura lombara cu una automata.

Comment

capetele de bara si motorasul de la aeroterma,furtunasul ce duce apa in spate

Comment

pompa , injectoarele , conductele si rezervorul

Comment

Logan 1.4 din 2006
                          Bieleta pe partea stanga, termostatul, bateria, vreo 3 becuri si cam atat sper sa nu mai fie altele in continuare ( masina are 62000 km)
                          fara linkuri externe

Comment

masina 2008 ph 2 schimbat distributie
                            schimbat pinion + semering vibrochen
                            si mai nustiu ce bolturi si suruburi
                            toate la 14 000 km din cauza unor scurgeri de ulei dupa care nimic

Comment

14 000 km - schimbat si eu pinionul Sinterom (cel care angreneaza pompa de ulei) + distributie.
                              30 000 km - schimbat termostatul.
                              sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

117 860km schimbat distributie de doua ori,pompa apa ,curea de accesorii de trei ori, capete de bara, bielete,bascule,supape, trebuie sa mai schimb fulie alternator si rola si rulmentii pe spate,bateria ,si in rest maruntisuri;placute,becuri,oglinda dreapta sper sa nu mai schimb nimic pana la Paste

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google