Ce Ati Schimbat Sau Reparat Pe Garantie?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Daniele, mai citeste o data (sau citeste) titlul thread-ului.
    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Originally posted by vily pisica View Post
      Mi-au schimbat centura lombara cu una automata.
      centura lombara?? poate vrei sa zici reglajul lombar al spatarului. totusi nu imi imaginez cum arata "una automata". sigur nu ai citit gresit numele thread-ului? sigur e te-ai referit la dacia logan?
      husdule esti sigur ca becurile alea ti-au fost inlocuite pe garantie?

Comment

Salut

Salutare.sunt nou posesor de logan.am un 1.4 din 2009 si la sfarsitu lui martie iese din garantie.masina nu are absolut nimik si se comporta frumos.vreau un sfat,daca merg cu ea la tulcea,unde trebuie sa ma uit si cu cine tre sa vb ca sa schimb si eu ceva ce ar putea sa coste mai mult daca ies din garantie.

Comment

in garantie de 2 ani...nimic

Comment

mai adaug prinderea centurii (cea de pe scaun) la cele schimbate de ei pe garantie. habar nu am cat ar fi costat sa o schimb eu......

Comment

La mine cand aveam 3000 de km m-au sunat ca sa-mi spuna ca trebuie sa schimbe tabloul de bord dar nu stiu de ce :-?? . In rest nimic !
              sigpic
              Nu există întrebări proaste, doar oameni proşti.

Comment

Da am ramas si eu surprins de unele piese schimbate pe garantie
                Vand piesa auto logan originale si aftermarket

Comment

Pe garantie:

1. 20 000 de km - reparat contact imperfect la semnalizarea stanga spate

2. 35 000 de km - inlocuit pinion Sinterom si distributie

3. 35 000 de km - inlocuit centura de siguranta cu prindere pentru bazin pentru locul din mijloc spate cu o centura de siguranta cu prindere in 3 puncte
                  Logan GPL 1.4

Comment

Pe la 20000 km am reparat pe garantie aerul conditionat , dupa ce mi se sparsese o teava .

Comment

1. sonda marsarier
                      2. ecranul din bord (si asa mi s-au sters kilometrii ) )
                      "Daca esti prost, stai acasa!"

Comment

3. 35 000 de km - inlocuit centura de siguranta cu prindere pentru bazin pentru locul din mijloc spate cu o centura de siguranta cu prindere in 3 puncte[/QUOTE]

la toti posesorii de preferance sau ambiance care mai aveau garantie le-au inlocuit prin 2009 daca nu ma insel. versiunile superioare aveau deja prindere in 3 puncte.

Comment

Masina are acum 82k dar pina la62k am schimbat urmatoarele
                          ambii rulmenti puntea spate ,contact marsalier,bieleta anti rasturnare
                          4 capete bara ,2bielete directie 2role intinzatoare curea accesorii ,
                          1fulie alternator 2amortizoare fata,evident distributia la60k
                          fara pompa de apa e posibil sa fi uitat ceva.logan 1,4 din decembrie2006.

Comment

cred ca ai inteles gresit dmihailidis. mai citeste o data titlul. era "Ce Ati Schimbat Sau Reparat Pe Garantie?" .

Comment

In 3 ani jumate si 35000 km nu am schimbat pe garantie decat termostatul.

Comment

Pe la 30.000 km, mi-au schimbat racitorul de ulei (diesel 85 CP).

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google