schimbat termostatul si senzorul de temperatura 52 k...urmeaza volanul si posibil planetara stanga ...a inceput sa faca paca-paca
Ce Ati Schimbat Sau Reparat Pe Garantie?
Collapse
X
-
La 27000 si 3 Ani au schimbat bascula dreapta fata ca avea joc in pivot si mi-a sudat o "gheara" ce tine catalizatorul...care a ruginit deoarece: " se incinge si din cauza apei de sub masina rugineste". Mie nu mi sa parut buna explicatia si nici faptul ca am platit pt a fi sudata, dar nam comentat ca la initiativa lor sa schimbat bascula.
Comment
-
Dupa Dacia ansamblul esapament intra la consumabile deci nu face obiectul garantiei .
Am intrebat un mecanic Dacia : "De ce este asa ruginit esapamentul ? "
A raspuns : "Daca masina sta cum sa nu rugineasca !"
Masina are 2 ani si 20 000 km.
In concluzie, am treaba n-am treaba trebuie sa merg cu ea sa nu rugineasca.
Comment
-
Inlocuit in garantie tablou de bord, cu 2 saptamani inainte de iesirea din TG. Functiona, dar avea un carait in momentul in care cadea turatia. Nu au comentat, l-au inlocuit. Cu aceeasi ocazie, am mai inlocuit o pipa bieleta si s-a facut reglajul optic. Masina avea 54000km la data respectiva
Comment
-
Imi schimba scaunul pe garantie..? Sau fac ceva la tapiteria din vinilin a scaunului?
Dupa 2,5 ani a "pocnit". Scaun sofer, lateral stanga. Probabil de la coborat. Doar stanga, in dreapta e chiar ok fara nicio cuta. Puteau si ei sa-l faca mai rezistent la sofer, unde e cel mai utilizat scaun. Doar 38k km are masina. Se simte low costul masinii dupa numai 1-2 ani. De la caseta directie schimbata, rugina luneta, aeratoare aer portbagaj...se simte.
Cred ca o sa ma duc totusi la garantie sa vedem ce zic.Attached FilesLast edited by Archangel80; 10 May 2014, 22:45.
Comment
Comment