Ce Ati Schimbat Sau Reparat Pe Garantie?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

deci am ghicit...overloaded!

incearca totusi sa le faci o vizita, poate ai succes.

Comment

Eu am schimbat pe garanţie un volan, motivul fiind jupuiturile care apăruseră pe el în diverse zone.

Comment

la masina din semnatura? cum naiba s-a jupuit? era de piele?

Comment

Originally posted by Kojak View Post
          era de piele?
          Nicidecum, însă la ph2 volanul este "boală" grea!
          Attached Files

Comment

Domnilor, haideti sa respectam subiectul topicului si sa nu facem cafenea aici.
            ...
            Pentru date referitoare la inaltime, nr. la camasa si multe altele, folosti va rog mesageria.
            Multumesc pentru intelegere.
            Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Nu le fac nicio vizita. Trimit la VC un email si o poza. Astia fac masini pt Somalia? Ei nu stiu ca romanul e hranaci si burtos.

Comment

În service au fost sinceri şi mi-au relatat că au fost cazuri în care au schimbat şi trei volane pe garanţie la acelaşi utilizator şi că este de fapt o problemă cvasigenerală la ph2.
                Last edited by IancuMIC; 11 May 2014, 00:10.

Comment

Cumnatul meu are un 1.2 din 2010 si vreo 30k de km. Volanul arata dezastru zici ca e de 100 de ani si vreun milion de km. La mine noroc ca e piele ecologica si chiar se mentine bine fara sa il tratez cu solutii. Vara incerc sa caut locuri la umbra si pun si parasolarul sa nu stea direct in soare. Si e chiar ok.
                  Nu ma asteptam totusi sa cedeze tapiteria de vinilin din jurul scaunului. Cand am pus prima oara mana pe tapiteria bej a scaunelor, am zis ca viata lunga nu are. Mi se parea subtire si firava. Uite ca rezista. Nici prin gand nu mi-a trecut ca va ceda in zona aia de protectie, a scaunelor. Mai ales la sofer, unde ar trebui sa fie mai rezistent, el folosind cel mai mult masina. In fine. Sper sa-mi faca ceva deoarece incepe sa se vada urat. Masina e bec, spalata, aspirata, siliconata , frumos mirositoare, arata bine ce mai, iar cand deschizi usa vezi scaunul rupt.
                  Last edited by Archangel80; 11 May 2014, 07:54.

Comment

la mine tot volanul (masina de 2 ani) a fsot cojit; s-a schimbat pe garantie

Comment

Pana in 4 ani cat are garantie (la sfarsitul lunii iunie face 4 ani), am inlocuit cablu acceleratie, catalizator, revopsit capota portbagaj, iar zilele acestea se vor inlocuii butuc contact si termostat.
                      "Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal" - PARAZITII

Comment

Ce s-a intamplat cu acel catalizator?
                        Cred ca esti printre putinii useri de pe forum, care au inlocuit asa ceva in perioada de garantie, sau cel putin printre putinii care au vorbit despre asta.
                        Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Catalizatorul nu avea nimic.
                          Buba era la suportul de prindere (o tija) care vine prinsa de sasiu printr-o "chestie" (tampon?) de cauciuc.
                          Se afla la cca. 10-15 cm de catalizator (vezi poza).
                          Attached Files
                          "Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal" - PARAZITII

Comment

S-a rupt planetara de pe partea stanga. Acum sa vedem daca se va schimba pe garantie, desi masina are 25.000 km si nu mi se pare firesc sa se rupa. La telefon, aia de la reprezentanta, mi-au raspuns la intrebarea "In principiu se schimba pe garantie?" cu textul: "Sa vedem daca face obiectul garantiei."

Am atasat si 3 poze cu ce se afla pe dedesubt.

P.S.: masina nu a fost lovita, deci nu se poate spune ca de la vreun accident, planetara a avut de suferit si s-a rupt acum...
                            Attached Files

Comment

Mamaa. Din ce an e masina?

Comment

Aprilie 2012 ) Stiu, trist de tot, dar acum vreau sa vad daca se merita sa faci reviziile la reprezentanta, pentru a-ti pastra garantia sau poti face reviziile acasa pe marginea santului...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google