Viteza Maxima 1.4 MPI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Viteza Maxima 1.4 MPI

Am deschis acest thread pentru a asculta niste pareri privind viteza maxima pe care a-ti atins-o cu Loganul de 1.4
    Personal nu am avut unde sa merg inca cu ea mai mult de 120,asa ca vreau sa aud de la voi vitezele atinse,dar vreau sa fi-ti foarte sinceri!!!

Am reusit 160 km/h, dar e extrem de instabila,mai ales cand sufla vantul,pot sa fac comparatie cu megane-ul 2 pe care-l mai am pe langa logan

Comment

E mare diferenta intre cele 2?

Maniak18: La cat era acul de la turatie la viteza aia??
      Last edited by Seba; 4 May 2008, 17:53.

Comment

175 km/h singur in masina pe vreme frumoasa pe autostrada !

Mai sus de 4.500 nush exact ! De la 165 nu m-am mai uitat la turometru !
        Last edited by Seba; 4 May 2008, 17:55.
        http://www.signaturebar.com/uploads/images/1864.jpg

Comment

Eu am reusit 180 km/h da facea motorul de am crezut ca sare de pe suporti

Comment

Ar trebui sa scrie in talon viteza maxima,cu care merge 1,4... uitete sa vezi!(162km banuiesc(asa scrie la mine) :P ) acuma depinde daca bate vantu din spate poate merge mai tare )
            oricum eu ma-m dus cu 150 cu ea,dar cum zicea si tonilica,e instabila,la mine la 140 deja zici ca plutea!Oricum eu zic ca daca mergi cu 120Km e ok si la consum si ca viteza de croaziera!
            sigpic

Comment

1.4 prinde mai mult de 160......
              Stiu ca m-am luat cu unu pe drumul intre vama russe.....si la 160 a mea nu mai putea(1.5 dci 68)...si a lui tot s-a dus...nu mult dar s-a dus...avea vreo 165-170

Comment

160 pe autostrada2
                sigpic Alexandria

Comment

155 km/h cu loganul unui prieten, el conducea (Ionut TWY) pe Bucuresti-Pitesti

Comment

180 km/h pe vitezometru....pe portiune lungaaaaa ca altfel nu-i ia!Turometru era pe la 5000 si ceva (nu mult peste 5000)....oricum, masina nu e pentru viteze d-astea!Un 130-140 e cel mai pretabil pe autostrada!
                    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

140 km/h si se mai ducea, dar nu am mai avut curaj, eram cu familia, asta pe E85.
                      Zambeste, maine poate fi mai rau!

Comment

160 in treapa a 4-a .. am 2 martori ..ieri 160 cu 4 persoane in masina in treapta a 5-a dar trebuie ceva linie sa se intinda la viteza aia
                        Its just a car ...

Comment

160 pe A2, cred ca mai mergea putin,dar sotia, copilul si mai bine mai incet,viata are prioritate!

Comment

Ma baieti... nu e greu de crezut deloc...
                            la 160 la ora intr-a 4a are exact 5500 RPM daca schimbi a 5-a treci undeva la 4800 eu am mers cu a mea cu 170! Dar n-am mai avut unde sa-i dau mai mult... Clar e instabila pt viteza aia si nu e facuta pt mai mult de 140 la ora

Comment

Scuze pentru ca am postat de 2 ori consecutiv,am gasit un link care sa demonstreze cam ce viteza prinde un 1,4 in treapta a patra http://www.youtube.com/watch?V=lbQYZ...eature=related daca o mai tinea un pic,prindea 160

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google