Eu zic sa nu incepeti sa exagerati 183 cu 1,4 MPI nu cred nici in ruptu capului poate era panta sau aveai vantul in spate de te impingea asa sau poate este modificat motorul nu prinzi mai mult de 165-170 nu prinzi km reali. Este 1.4 are 75 de cai este imposibil 183 asa ca va rog nu mai scrieti asemenea aberatii pe aici !
Viteza Maxima 1.4 MPI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Am zis 183 IN BORD.Era vorba de viteza maxima in bord ca nu toti avem GPS sa masuram v real.Si ti-am zis ca ma tineam dupa unul cu un Superb.Si in cazul asta prinzi viteza mai mare,pentru ca forta de frecare e mult redusa,avand in vedere ca esti in spatele lu nenicu.sigpic
Comment
-
Aham da nu stiu mie imi merg bine ceasurile eu mai mult de 175 nu am avut in panta si chiar viteza aia era dar ma rog la altii 183 tot in panta ca altfel nu avea cum chiar daca te tinei dupa unu inseamna ca trebuia sa stai in fundul lui ca sa fie forta de frecare si la cea mai mica frana intrai in el asa ca totusi lasati vrajeala ca nu prea tine !
Comment
-
Pey sa fim seriosi tre sa fi inconstient si nebun sa stai la 180 in spatele unuia. Poate ca asa este Pacco nu contest dar mi se pare o inconstienta totala uite asa se fac accidente si mor oameni de inconstienta unora !!! Ca sa scoata o viteza buna la logan )
Comment
-
Asta a fost pur si simplu o intamplare,nu am vrut sa vad cat prinde,deloc,nu prea sunt vitezoman,nu ii dau decat pe autostrada in jur de 150 160 mai mult nu i-am dat.Dar atunci m-a enervat fraieru ca eu eram pe a doua banda aveam in jur de 155,si asta era pe prima banda,si in fata lui alta masina.Si nu s-a asigurat cand a depasit,si mi-a taiat rau fata,si m-am speriat putin,am claxonat,injurat degeaba,si m-am tinut dupa el,dar nu stiu cand zic in spatele lui la ce va ganditi voi.Eu zic ceva de genu 25m,daca nu ma insel,si ce motiv sa aibe sa puna frana brusc,niciodata nu se face prostia asta pe autostrada,mai ales daca e si cineva in spatele tau.Eu sunt constient,si conduc prudent,dar s-a intamplat atunci.Si cand am vazut cat am in bord,m-am oprit,ca nu avea rost.Acum ati inteles?Deci s-a intamplat atunci,nu stiu daca incerc sa vad cat prinde daca depaseste 165.In fine,bft allsigpic
Comment
-
Nu. Pt ca aceste teribilisme nu isi au rostul
Si ce ai rezolvat daca te-ai tinut dupa el?
Puteai sa te rezolvi cu un accident doamne fereste.
Oricum te-ai "rezolvat" cu un consum crescut si o uzura a motorului inutila. Deci ceea ce ai facut a fost mai mult decat inutil.
Acum on topic: vit max pe ceas in jur de 180 ( ca sa impacam ambele tabere- cele care zic ca masina nu trece de 180 decat impinsa si cealalta tabara care si-au impins ligheanele pana la 190)
Comment
-
Maxim i am dat 175 si avea fix5000 de ture. Nu a prins mai mult.. Tin sa precizez de la 160la 175 a durat aprox 2-3 min.
cred k e maximul la un logan 1.4(nemodificat).Acum nu inteleg :cum la altii are 4500,4800,5500 de turatii (acelasi motor, aceiasi greutate)
Comment
-
Originally posted by floriche View PostMaxim i am dat 175 si avea fix5000 de ture. Nu a prins mai mult.. Tin sa precizez de la 160la 175 a durat aprox 2-3 min.
cred k e maximul la un logan 1.4(nemodificat).Acum nu inteleg :cum la altii are 4500,4800,5500 de turatii (acelasi motor, aceiasi greutate)sigpic
Comment
Comment