Viteza Maxima 1.4 MPI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• La 180 ai 5000 rot/min in cap.
    La 160 ai ~4600.

PS: la 140 ai 4100 rot/min.

Comment

• Singur in masina Tavi,ca altefel se schimba datele problemei!!!!

Comment

• Ei...Raportu' de transmisie ramane acelasi...

Comment

• Eu ieri i-am dat in treapta a 2-a.6000 de ture in cap,la 6000 s-a oprit sau erau 5900 ma rog.Ceva de genu.Deci urca peste 5500,si aveam 80 la ora .
          sigpic

Comment

• Da, cam ~85 ai la 6000
            Se poate sa ajungi si la 100 pe tr 2...

Comment

• Nu stiu,nu am incercat si nu vreau sa incerc .Prefer sa dau a 3-a.:P Totusi de la 6000 intra zona rosie,asa ca pentru mine aia e limita.
              sigpic

Comment

• E si limita de turatie la masina (stock). Dupa si pana la care nu are rost sa o duci

Comment

• Normal.Nu sunt maniac,si totusi folosesc masina destul de des.Asta am in cap si pe viitor,nu vreau sa pateasca cine stie ce ca am eu damblale .
                  Mi-am adus aminte.Prima data i-am dat maxim la turatii la masina pe scoala .Era un 1.5dci,si am apasat si nu stiam ca urca asa repede turatiile(era scoasa din viteze),si face instructorul(cel mai tare instructor ) vrei sa te sinucizi ))
                  Last edited by Pacco; 5 June 2008, 14:57.
                  sigpic

Comment

• Eu cred ca 130 e viteza decenta pentru un Logan,spun asta si cu riscul de a fi offtopic!!!
                    La viteza asta consumul nu este foarte mare,motorul se simte bine dupa parerea mea!!!

Comment

• Eu am mers doar cu 140 km/h cel mai mult si s-a comportat super.
                      Sunt foarte multumit de ea.
                      ABS Plus Preferance 1.4 MPi

Comment

• Cam asa e, pana la 140 e ok, viteza buna, turatia nu sare de ~4000, consum ok pt 1.4

Comment

• Oricum eu thread-ul asta l-am deschis sa va intreb cat ati prins cel mai mult,nu sa instig la viteza!!
                          Sper ca nu mergeti acuma astia cu 1.4 si incercati pe sosele patriei sa vedeti cat merge cel mai mult masina!!)
                          Pe bune,VITEZA UCIDE!!!!

Comment

• La 140 consum e undeva intre 7L si 8L.

Comment

• Originally posted by Pacco View Post
                              Eu ieri i-am dat in treapta a 2-a.6000 de ture in cap,la 6000 s-a oprit sau erau 5900 ma rog.Ceva de genu.Deci urca peste 5500,si aveam 80 la ora .
                              de 2 ani de cand am masina ii dau mai mereu pana taie gazu`... Nu stiu de ce fac asta... Imi place cum se infige... Chiar nu stiu... In 2 ani de omorat saracu motor nu are absolut nimik... Merge impecabil... Masina are cam 35.000 ...
                              sigpic

Comment

• Eu am dat odata nu stiu daca voi mai repeta faza.Repet ceea ce am facut eu si cu viteza la fel,a fost pur si simplu ca un "test".Trebuie sa incepi sa-ti cunosti masina.
                                Offtopic:Mai nou vreau sa pun frana la fund de la 100km/h cu ABS.Sunt curios de distanta obtinuta.
                                Off:atasez un filmulet cu cineva care a aratat distanta de franare de la 100km/h la un logan fara ABS in doua faze:pedala la fund si controlata.Interesanta ideea.
                                http://www.tutorialelogan.ro/in urma trimiterii a 3 email-uri catre vocea clientului am primit si raspunsuri:1)"Referitor la intrebarea dumneavoastra, va com...
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google