Viteza Maxima 1.4 MPI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• crististreulea loveste din nou . Sterge-ti filmul ca-l vede Mona si-l ucide pe cristi.
    Streulea o sa ajunga testerul oficial LC.
    Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Singura problema e ca in caz de urgenta nu stiu daca mai poti simula ABS-ul.

Comment

• Paco, dar de la 160 nu vrei sa incerci o franare de urgenta? mai aveti, mai, idei "kamikaze" ?
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Seba de la 100 la 160 e diferenta mare.Si atata timp cat nu-mi tocesc cauciucurile,m-ar tenta.Stii ca odata am pus frana la fund ca era sa intru intr-unul si m-a speriat am zis ca intru rau de tot in el si m-am oprit cred la 5 cm de el ...Romanu a pus frana brusc ca sa se uite el la o straduta ca nu stia pe unde sa o ia,si a fost ceva neasteptat.Imi venea sa-l injur,macar de se uita in spate.
          sigpic

Comment

• Seba nu mai da idei... )
            Va spun din patite, NU incercati sa testati frana la maxim (chiar si cu ABS) la ~150-160, n-o sa va placa senzatia.
            Am fost nevoit datorita conditiilor de trafic, deci nu ca am vrut eu sa vad cum e.
            Ai impresia ca vrea sa se rostogoleasca peste cap...pe lungime. Doamne fere sa mai faci si manevre cu volanu la viteza aia...
            Last edited by Octavian; 6 June 2008, 12:00.

Comment

• Nici nu o sa incerca asa vreodata,am incercat la 60 si nu prea mi-a placut.Imi ieseau ochii din cap )
              sigpic

Comment

• Eu am franat de la 120 cu pedala la fund (cu ABS) pe drum denivelat... De nevoie. Dar sa stiti ca se poate controla usor volanul.
                Chiar in iarna am incercat pe gheata cu frana si viraje, etc. Se comporta mult superior fata de cele fara ABS. In conditii extreme, ABS-ul nu scurteaza perioada de franare, dar iti ofera posibilitatea de a controla masina.
                GL-22-TOF

Comment

• Controlezi volanu', dar intra tare in balans (centru de greut sus) la viteze mari.

Comment

• Stiu.... Inta in balans si fara pedala de frana la fund....

Am gresit odata si am luat un viraj de 50-60 cu 120.... A fugit fundu' rau, botula luat-o direct spre parapet, am franat, am tras de volan de vreo 2 ori si pana la urma m-am redresat... Si am continuat drumul cu 70kmh... A fost anul trecut de Craciun prin Tulcea.... Mare noroc am avut...
                    GL-22-TOF

Comment

• Ai avut un noroc chior. Eu n-am reusit s-o tin pe drum la 120...Si curba nu era de 60...Mergi la Biserica...Iar apoi sa revenim la topic
                      ps: serios, mergi la Biserica...
                      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Eu unu am reusit sa iau odata 6 metri de gard dupa mine si sa rup suportul de la motor, etc... Mi-a explodat roata in curba...Intr-o groapa... Aveam cam 130 km/h
                        sigpic

Comment

• Pai ce cauti cu viteza aia (130km/h!!!!) in curba???? Bine ca nu s-a intamplat altceva

Comment

• Cum ti-a explodat roata? Din cate stiu Loganul nu are camera sa explodeze,faci pana treptat se desumfla roata.Parca e prina direct de janta sau gresesc?Mie asa mi-a spus un prieten de familie,are Logan din primele serii.
                            sigpic

Comment

• @csebalyn: am fost la biserica.... Si ma duc in continuare.....
                              gata cu off-topicul!
                              GL-22-TOF

Comment

• Gata cu ooftopicu da, deci s-a ajuns la o concluzie nu? Loganu de 1.4 merge cu 183-190 (parca atata s-a spus...).
                                Mai putin si gasim pe cineva care mai un pic si lua cu el 200...

PS: ''don't try this at home'' )

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google