Viteza Maxima 1.4 MPI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Asta as incerca si eu(cu16-le)
    In orice caz eu am observat ca pana la 140 urca cum urca dupa aia puteam sa apas pedala la maxim si nu se mai simtea nimic. Poate daca mai aveam vreo20 km ajungeam si eu la 170 apreciat ochiometric)
    Adevaru e ca nu am urcat-o mai mult de 4500 am mai zis ca imi este mila de masina,nu de alta dar daca se strica nu e de bine, si mai trebuie sa ma serveasca un timp cat mai lung de acum incolo.
    Pacco --- tu la ce turatiisi in ce trepte si pe ce distante ai dus-o ca sa mergi cu 175? (si faza cu taiatu alimentarii am citit-o de aici de undeva de pe forum,daca mint aia mint si eu )
    Last edited by kelemen; 8 June 2008, 22:54. Reason: mai scriu ceva

Comment

• 170 la ora in Rodaj .......... Dupa.... Max 160 la vale si asta dupa ce am urcat in 145 cu a 4 a .... Cu eroare zic 150 max ...Dupa senzatie 280km/h .Asta e'
      EX : + =

Comment

• Eu am mai scris am mers cu 170 si 180 am poza facuta la 170 tre sa o caut... Si o sa o pun aici .....Masina mai merge si cum o inveti
        sigpic

Comment

• Am gasit poza.. Cer scuze la moderatori dar acum am gasito
          Attached Files
          sigpic

Comment

• Viteza maxima pe turometru undeva la 180 dar pe gps imi arata 165 oricume o deviatie la turometru asa ca nu stiu iar viteza maxima cu o rulota de 850 kg in spate 95 km la ora in linie dreapta pe autostrada cu pedala la fund

Comment

• Kata dog : in semnatura ta vad ca ai ai prestige !!
              ce-i cu poza asta ?? Asta nu ii bord de prestige
              numa bine
              Mereu superiori unui sat cu caini si oi

Comment

• Nu e bord de Prestije, dar din cate se vede e bord modificat - inele vopsite negru, lumina alba, etc. Asa e?
                GL-22-TOF

Comment

• E de la masina precedenta. Acum are un prestige dci.

Comment

• Am pus frana la 120 pe ploaie, a intrat ABS si nu a fost chiar deloc greu de controlat.
                    Si nu sunt genul care sa merg cu viteza, dar nu aveam ce face, ca trebuia sa ma tin dupa nashul meu care are Renault Megane.
                    Daca as sti ca sunt pe o pista de aeroport sau ceva asemanator as incerca viteza maxima, dar nu in trafic.
                    Viteza ucide!
                    ABS Plus Preferance 1.4 MPi

Comment

• De fiecare data cand am depasit 120 km/h, soseaua era pustie.... Cand au aparut sialti participanti la trafic am redus d fiecare data. Doar cateva depasiri le mai fac totusi cu viteza mai mare, dar destul de rar. Nu ma deranjeaza sa merg in spatele cuiva cu 10 km/h mai putin decat as vrea eu sa merg. Pentru cateva secunde nu merita riscata viata...
                      Mare grija ca fierul si viteza nu iarta!
                      GL-22-TOF

Comment

• Sunt de acord ca viteza nu e buna.
                        Conduceti cu prudenta si cu viteza legala. Nu merita sa umplem buzunarele GABORILOR!
                        ABS Plus Preferance 1.4 MPi

Comment

• LUCianitos am mai avut 2 loganuri inainte de prestige poza era facuta pe primul care era un ambiance 1.4

danielliviu nu era nimic modifiact era bordu original lumina alba se vede de la blitz
                          Last edited by kata dog; 13 June 2008, 18:48.
                          sigpic

Comment

• Am fost cu cineva pana in Austria cu un logan 1.4 mpi....La dus eram doar noi 2 ...Pe bord aveam aproape 180 si pe GPS 158....Asta era viteza la 5500 rpm.....Si cred ca daca mai mergeam inca 20 km mai mult nu urca....Deci numai vorbiti prostii....Era aici cineva care ia dat 190 pe ceas ...Si asta in RO pe drumurile noastre ....Pacat ca nu am avut cu ce sa filmam dar saptamana viitoare daca ma mai duc cu el o sa filmez....Ca sa termin odata balciu asta cu voi

Comment

• Cam 5000, nu 5500. La 5500 ai avea 200 pe ceas si poate tu nu mergi la vale, cu vant din spate...Sau nu mergi cu 180 in spatele cuiva care-ti face "drum". Oricum si mie mi se pare mult pt 1.4, dar zic ca exista situatii favorabile, cu riscurile de rigoare.
                              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Eu nu mai stiu ce sa zic,cand o sa am ocazia...Am sa merg cu cat poate masina(pe un drum care permite acest lucru)spar sa fie mai mult de 140

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google