Viteza Maxima 1.4 MPI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Fricosi sunteti la volan :P
    http://www.signaturebar.com/uploads/images/1864.jpg

Comment

• Salut. 180 panta mare Dabagau(pentru cine stie in cam 1.5 km...Panta are cam 3.6 km) mie cam frica sa incerc mai mult
      165 maxim pe plat.....

Comment

• Originally posted by Maniak18 View Post
        Fricosi sunteti la volan :P
        La cat de instabila devenise ... Da ... Am zis lasa.

Comment

• @mishu_wrc: ti-ai gasit si tu ce revista sa iei drept etalon de cunostinte tehnice
          plus ca testul facut in germania probabil avea benzina nemteasca, unde benzina de 98 sau 100 arde cam ca si kerosenul nostru... Si poate dynometrul lor era decalibrat...99.9% dintre cei ce fac teste la motoare (masini) dau cam 75CP la 1.4mpi si 69-70CP la roata, numai un tester nemtesc (culmea dracului, taman aia care incercau acum 3-4 ani desfiintarea loganului) ii "atrage de atentie" pe francezi ca fara sa vrea, probabil, au facut un motor mai performant decat le-a iesit din calcule.
          un motor de 75CP cu o cutie facuta pt economie de consum va prinde 200km/h la pastele cailor. Nici cu 90 de cai nu prea prinzi, mai ales cu aerodinamica loganului, dar prinde cu motorul de 75CP.
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Nu zic ca nu ai dreptate...

Graficu "promisa" din revista
            Attached Files
            ...de doi lei :p

Comment

• Tu ai citit tot articolul? Au facut cumva chiptuning? Ca daca e asa, atunci articolul e gargara pt pacalici. Cum mama dracu scot ei performante 35% dintr-un aspirator de 75CP? Da-mi detalii cu ce scrie in articol, dar eu deja incep sa ma indoiesc ca are vreo samnata de adevar in el articolul respectiv. Sau autorul articolului e chiar idiot, sau crede ca noi suntem prosti...
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Acolo scrie clar de o interventie in urma careia creste puterea cu 35%!Interventie poate insemna inca o masina care sa te traga in timp ce dai cox la aspirator!Seba deloc nu esti atent, fi mai creativ!
                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• 1,4 mpi la mine a luat 180km/h cu jante din tabla dupa ce le-am schimbat cu aliaj am mai prins decat 170km/h pe aceeasi autostrada. Acesta e rezultatul cu jante interaction ajunge la 160 relativ repede si te rogi de ea sa pluseze inca 10 km/h

Comment

• 1,4 mpi la mine a luat 180km/h cu jante din tabla

Comment

• Trebuie sa ai si putin noroc sa nimeresti un motor de 79 cp. Eu nu i-am facut nici un test la al meu, dar o sa ii fac. Am un prieten care lucreaza la Dedeman Bacau.
                      si nu cred ca o sa merg cu mai mult de 140 km/h. Si asa e destul de mult,
                      Viteza ucide!
                      ABS Plus Preferance 1.4 MPi

Comment

• 35% "evolutie"?....Se poate atinge dar decat turbo...Iar povestea lor cu chiptunning sau ce i-au facut ( poate au adaugat un ventilator la aspirator) e cusuta cu ata alba...Din grafice vad ca scot 90 de cai....De gogomanie
                        cica puteau obtine 35% evolutie dar s-a urmarit mentinerea combustibilului la un nivel rezonabil...
                        Sigur nu era revista pt copiii? Din aceea cu basme?

Comment

• Sal eu am mers cu 150..Sh se mai ducea dar ff greu . Am 7000de km , mai tre sa se lase motorul?
                          http://www.youtube.com/watch?v=ymiF-okrdMg

Don't Drink and Drive

Comment

• ajunge la 200 la vale sigur .. Nu vale mare .. Dar ajunge .. Unu de la noi a zis .. Si are martor .. Cu 1.5dci ca avea 200 in cap la vale .. Pe autostrada .. Pe ceas 1.4 MPI fac pariu ca nu trece acu pe ceas de .. 182 .. Cam asa
                            Its just a car ...

Comment

• Mama ce viteza fabuloase (fabuloasa scoasa din basm)...200 pe ceas la vale...Da pe ce vale a mers? Iar aia cu 200 la 1.5 dci.......Doar pe dyno poate arata atat..
                              Sa lasam bazaconiile, ca ne fac rau;)...Masina merge cu 162 km/h reali, in conditii ideale.(fara vale, fara vant, etc)
                              Orice alta modificare a conditiilor nu isi are rost in a comenta viteza maxima.
                              ex: daca ma leg de un dogde ram, si ala merge cu 200: merg si eu tot cu 200 si consum 0%.......Deci sa terminam cu basmele.
                              Toti stim viteza maxima. Ca mai vine unu care zice ca a lui merge mai tare, ca a lui e mai cu mot, ca e el mai "sofer decat altii", asta e.."Raritati" se gasesc tot timpul.
                              Cred ca se poate inchide, caci ajungem sa incepem sa testam vit max, deci instigare la violenta
                              VIATA ARE PRIORITATE!!!!! (da, tip)
                              PS: sper sa nu iau "premiu"

Comment

• Eu am spus...Ca o sa se gasesca in final cineva care sa fi mers cu 200... ) INUMAN

mishu_wrc: m-ai spart cu graficu' ala.

Seba ca de obicei, la subiect si cat se poate de explicit.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google