Viteza Maxima 1.4 MPI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am mers şi eu o singură dată cu 160km/h, dar nu s-a mai repetat. N-am condus cine ştie ce maşini înainte, dar se simte foarte instabilă. O mişcare greşită şi te-ai dus... Eram singur în maşină, E85-ul era destul de liber, altfel nu depăşeam 120.

Viteză maximă 1.4MPI? 162km/h! This thread is useless. Mai bine "păstraţi-vă" vieţile şi mergeţi mai încet cu Loganul până vă veţi lua ceva mai bun. Eu, cel puţin, aşa am să fac...

Comment

• ,....

Ori sunt eu nebun.. Ori masina pe care am avut.O inainte este de vina... Mie mi se pare destul de stabil loganul...

Comment

• Nu e deloc stabil.
        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Ei deloc.. E destul de stabil pt cat e de inalt si asa mai departe ...Voi va plangeti de instabilitate dar eu ce sa zic ? Doar se stie clar ca in judetul mures si harghita is cele mai rele drumuri .. Eu sa am drumurile voastre as fii mandru .. Daca voi ati veni aici si ati vedea probabil ati vinde masina ca ati zice ca e pericol public ..
          m-am dus de vreo 2-3 ori cu masina asa .. Am patit alte chestii la viteza mult mai mica si m-am mai linistit .. O mai calc pana in 120 maxim .. Unde e de mers (in oras) ))
          Its just a car ...

Comment

• Colegii se refera la instabilitatea masinii in raport cu aerodinamica!La viteze de peste 130-140 se simte aerul care trece din plin pe sub masina...Aia e problema!Logan-ul sta saracul pe sosea dar e cam inalt in raport cu greutatea sa!Si la SUV-uri e de obicei aceatsa problema insa la viteze ceva mai mari, ca-s masini mai grele!
            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Ia-ti niste arcuri sport daca vrei stabilitate
              Si suspensie daca vrei sa nu "cazi"
              E foarte stabila la cat de inalta e
              fara linkuri externe in semnatura

Comment

• 170 km/h si eu (TWY) si dvl-ul ieri pe autostrada...Bataia masina ca naiba

Comment

• Sa nu ai vre-o roate dezechilibrata iar apoi, gandeste-te ca atunci cand ploua, se fac balti pe calea de rulare a autostrazii....Deci nu e ca in palma!
                  In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Eu nu stiu ce sa mia zic.Loganul meu la 1 an dupa ce l-am luat nu a mai vazut decat in panta 160.Merg cu 4 in 140-150 si cand ii dau 5 imi intra in "frana de motor".Nu are forta sa mai impinga.
                    A-5-a cred ca este mai mult treapta economica (directa) decat de supraviteza.Fara un plus de cuplu nu cred ca ai cum sa ii dai 170.Eu unul chiar nu reusesc!
                    EX : + =

Comment

• Filtru de aer imbâcsit?

Când ai fost la ultima revizie?

Comment

• Nu va ma chinuiti, ca NU trece de 170 la drum drept fara vale (eventual pe autostrada, sa fie muuult drum drept).
                        Eu in regim ''sport'' (daca se poate numi mers sportiv cu 1.4) abia daca ating 160/h, foarte rar trec de 160 - tre' sa fie portiune mare de drum drept (si FARA deal )) )

Raportat la cx-ul masinii si garda la sol, atata poate.

Comment

• Originally posted by b45gao View Post
                          Eu nu stiu ce sa mia zic.Loganul meu la 1 an dupa ce l-am luat nu a mai vazut decat in panta 160.Merg cu 4 in 140-150 si cand ii dau 5 imi intra in "frana de motor".Nu are forta sa mai impinga.
                          A-5-a cred ca este mai mult treapta economica (directa) decat de supraviteza.Fara un plus de cuplu nu cred ca ai cum sa ii dai 170.Eu unul chiar nu reusesc!
                          normal ca treapta a 5-a e pt drum intins si economie de consum )
                          nu ne putem astepta oricum la cine stie ce viteze si alte alea de la un motor "de aspirator"
                          Its just a car ...

Comment

• Problema nu este ca nu poate masina, ci ca ceste limitata electronic la 162km/h. Scrie si in cartea tehnica a masinii. Watch and learn!
                            ABS Plus Preferance 1.4 MPi

Comment

• Pai daca e resoftata poate...A mea este si mi-a mai facut si adyp o ghidusie la aer si merge, numai ca nu am avut eu sange sa-i mai dau...

Comment

• Limitarea electronica nu e la viteza, ci la turatie. Undeva pe la 5800-6000 rpm "taie" injectia.... Chiar daca se ridica limitarea la 7000rpm, motorul nu mai are forta sa traga, cuplul e mic (poate cu resoftare). Dar oricum, pentru viteze mai mari e nevoie de o distanta enorma.
                                Eu cred ca este de-ajuns cat are stock.
                                GL-22-TOF

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google