Viteza Maxima 1.4 MPI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cu remapare castigi poate un 5 km in plus fata de stock (la 1.4).
    Ganditi-va ca dupa remap castigi vreo 5 cp (nu prea cred ca 7 cp in fine) deci ajungi pe la 80-82 cp, fata de 1.6 stock 90 cp mai e cale lunga -asta asa ca exemplu.

Personal la viteza maxima n-am simtit nici o diferenta dupa remap la viteza maxima, pe aceleasi drumuri tot asa s-a dus (pe tr 5, pe tr 4 e diferenta!) , chiar uneori aveam impresia ca inainte de remap mergeam mai tare (e o portiune unde am dus-o la 175 si dupa remap n-a vrut mai mult de 170, dar e discutabila treaba, vant, benzina, alea alea).

Pur si simplu nici 80 cp NU sunt suficienti sa invinga cx-ul de rahat al masinii (si garda la sol!), cum am spus, atata poate ) ce limitari si alte tampenii....

Comment

• Eu ziceam ca limitarea nu are nici o legatura cu viteza maxima...
      GL-22-TOF

Comment

• Originally posted by john24 View Post
        Problema nu este ca nu poate masina, ci ca ceste limitata electronic la 162km/h. Scrie si in cartea tehnica a masinii. Watch and learn!
        Hai arata-mi mie unde scrie ca exista limitare electronica la 162 km/h si mananc cartea aia...
        De cate ori sa zic ca nu exista asa ceva?
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Andrei .. Lasa`i nu te agita .. In carte scrie viteza maxima 162 sau cat scrie .. El crede ca loganul e camion si e limitat )
          Its just a car ...

Comment

• Octaviane_30 cand ai drum pl CLUJ da un semn de viata sa vezi ca pe drum drept si nu distanta mare cu zici tu km trece lejer de 170km/h.Facem o plimbarica cu EBI meu.
            Depinde ce jaratic i-ai dat pana acum la caluti aia.

Comment

• I-am dat numai de 95 OMV.
              Am bagat 99+ si n-am sesizat nici un efect pozitiv, numai ca am dat bani mai multi.
              O data probabil ca o sa-mi manc din cur si o sa bag OMV100, dar parca vad ca e egal cu 0...

Ok, imi arati cum trece de 170, dar tur retur, daca si retur trece de 170 la fel de usor, te cred pe cuvant.
              Am si eu portiuni de drum unde o duc la 170, dar pe acelasi drum la intoarcere (nu stiu daca sunt 2 grade inclinatie...) NU urca mai mult de 150-155.

PS: la iesire din Cluj spre Baia-Mare (Bistrita) e ideal drumul, e foarte posibil acolo sa se intinda ca lumea dupa 170, dar te asigur ca numai intr-un sens, si acolo e un pic de inclinatie.

Comment

• Se simte octavian la cea de 100
                eu am bagat de la MOL evo 5 si se simte ceva diferenta sprinteaza mai repede
                Its just a car ...

Comment

• Ahaaaa, de aia ai reusit tu sa mergi cu 190 ))
                  No lasa ca o sa bag si eu d-aia supermega scumpa sa vad ce minunatie de demaraj o sa am. (si speedu sa vad cat creste...)

Comment

• OK mergem si tur si retur perfect de acord , si nu ma refeream la benzina ca de 95 bag si eu e vb de cum te-ai comportat cu motoru pana acum daca nu il inveti sa zboare nici puiu nu zboara. Chiar o sa fac testu intr-o zi si filmez il iau pe Keanu RWS cu mine in masina si il pun sa filmeze mergem tur - retur pe acelasi drum.
                    Si nu as vb aiurea ca nu am dc sa bat campi, stiu ce poate masina stiu cum am invatat-o.(si stiu ca am mers cu ea)

Comment

• Recunosc ca nu am citit toate paginile, dar simt nevoia sa imi laud si eu viteza maxima cu loganu' meu 1.4 mpi stock. 180 km/h pe ceas pe autostrada, 162 pe GPS mai precis. Masina era goala, ma rog 2 oameni fara bagaje si nu aveam full. Masina duce cred eu pe la un 190 195 pe ceas, dar ai nevoie de:
                      1. Vale
                      2. Vant din pupa
                      3. 20 km de linie dreapta
                      4. Mult tupeu si mai multa bafta.
                      La resoftare castigi la demaraj, sau ma rog acolo se vede cat de cat.
                      sigpic

Comment

• Sebi: lasa ca am ''invatat-o'' sa traga (poate ai vazut clipurile cu demaraju 0-100, 0,130, si proba de turatie 7000, deci n-am menajat-o nicioadata).
                        Acolo tu ai portiune buna de drum, sunt convins si a mea se duce binisor cu 170 acolo )

Comment

• Cel mai mult am mers cu ea 185km/h pe A2, 2 pers +bagaje de mare,Anu asta merg iara tot asa sa vedem diferenta cu resoftu si filtru sport.

Comment

• 185 km/h pe ceas...Cat sa insemne real ?
                            Ce parerea aveti de stabilitatea masinii la vitezele astea de peste 140 km/h?
                            Mie mi s-a parut foarte instabila si ca sa-l citez pe bolo "se juca vantu' cu mine"...

Comment

• Octavian , nu recomand sa bagi tot timpu evo 5 de la mol .. Preferabil ar fii la 10 litri 3 de evo 5 sau .. Juma juma
                              Its just a car ...

Comment

• @sebi4fc: N-are nici o treaba cum ai mers cu masina pana acum, adica cu "invatatul". E aceeasi chestie, nu conteaza asta.
                                Cel mai nou proiect auto din România!
                                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google