Viteza Maxima 1.4 MPI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Merge mai mult daca ai curaj,tavi..
    cand zic "curaj" ma refer la curcani..Ca-s scarbosi unii.
    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Merge pe dracu
      Daca e drum pf drept (adica fara inclinatie, dara exista asa ceva, incearca si invers), mai mult de 160-163 NU poate.
      Ok, uite si azi am ajuns cu ea dinspre (Resita spre Timisoara) pe la ~168/h, dar irelevant (daca mai era drum drept cred ca se mai ducea).

Facut aseara - sg in masina - test tur-retur pe portinune Berzovia-Bocsa ~4 KM (la canton) NU a vrut sa se ridice mai mult de 160/h. (am si clipuri facute TUR-RETUR, exact aceeasi viteza).
      Last edited by Octavian; 27 October 2008, 00:52.

Comment

• Originally posted by Octavian___30 View Post
        Merge pe dracu
        Daca e drum pf drept (adica fara inclinatie, dara exista asa ceva, incearca si invers), mai mult de 160-163 NU poate.
        Ok, uite si azi am ajuns cu ea dinspre (Resita spre Timisoara) pe la ~168/h, dar irelevant (daca mai era drum drept cred ca se mai ducea).

Facut aseara - sg in masina - test tur-retur pe portinune Berzovia-Bocsa ~4 KM (la canton) NU a vrut sa se ridice mai mult de 160/h. (am si clipuri facute TUR-RETUR, exact aceeasi viteza).
        te sustin in tot ce spui... ;)
        sigpic

Comment

• O omorati degeaba.In afara de un consum foarte mare,nu stiu cu ce va alegeti.Toate merg la fel,doar daca nu-i mai bagi inca un motor si atunci sa urce la 180.Mda.
          sigpic

Comment

• Sal!Logan din 2005,1,4 mpi remapat, vit maxima 165km/h dar ff greu pe drumul Bacau-Iasi!
            O zii faina!

Comment

• Mai era un coleg care pe acelasi traseu (Bacau-Iasi) cu 1.4 stock a mers 160. Deci se cam ''leaga''
              Dar interesant, am mers si eu pe drumu' ala (mi-a placut tare mult) si imi aduc aminte ca sunt si ceva portiuni cu vale (nu mare) si in mod normal ar trebui sa treaca peste 170 (NU instig la viteza).

PS: am fost cu un microbuz acu' vreo 3 ani pe acolo.

Comment

• Am o intrebare pt astia cu 1,4 ce viteza aveti la 2000r/pm in tr 5.? .... 70 si cat???

Comment

• De ce te intereseaza asta?
                  Cred ca 75. Nu sunt sigur, si nu vreau sa incerc.

Comment

• Ce vrei sa vezi daca a ta merge mai incet ca a altora?
                    sigpic

Comment

• E vorba despre viteza maxima nu?? Deci astept raspunsuri ca sa fac o comparatie am nevoie de 2 ,3 raspunsuri si video daca se poate. Vorbesc la subiect nu bat campii ca alti asa ca abtineti-va de la comentarii de genul PACCO ca sa nu o dam pe alte carari pana acum despre tot ce am vb pe forumul asta am adus si argumente si le-am inchis gura carcotasilor. = PACCO
                      Last edited by darksid3; 27 October 2008, 22:41.

Comment

• 2000rpm in tr5 cam 75km/h pe ceas. Pe la 73-75 afiseaza, acum depinde cat de exact tii tu 2000-ul ala
                        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Tavi referitor la ce ai zis tu...Eu cand i-am dat 150 i-am dat fara plecare "nervoasa", in a 4 a am tinut`o doar pana la ~ 130 parca...Si se mai ducea..Dar sincer eram cu pedala la podea
                          " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Viteza maxima care o poate dezvolta un autoturism in conditii normale este cea indicata de constructor in certificatul de inmatriculare. Exista totusi o diferenta intre ce afiseaza bordul si viteza reala de cca. 8-11 km /h care poate fi testata cu un GPS, clar ca bordul arata mai mult. Dar in conditii de rampa si vint din spate poate fi depasita viteza constructiva. Am mers blana pe o autostrada in Ungaria si pe GPS aveam cam 161 km/h si mi-a luat ceva timp sa ajung la viteza asta. Daca drumul are curbe cam greu sa se ajunga la viteza maxima plus ca e si cam periculos daca nuesti pe autostrada. La vint lateral cam greu poti sa o tii pe drum la viteza maxima!
                            sigpic
                            VIATA ARE PRIORITATE

Comment

• Am o intrebare..Toate masinile ( chiar si alea de zeci sute de mii de euro) au eroarea la kilometraj?

Comment

• Nu-i eroare de kilometraj, toate autoturismele arata mai mult decit viteza reala din diferite motive dintre care unu ar fi sa nu te certi cu politistul de circulatie pentru 5 km /h in plus, oricum pina la 60 la ora in localitate nu te opreste. Exista specificatii internationale care obliga producatorii de masini sa constuiasca vitezometrele in asa fel incit sa arate in plus.
                                sigpic
                                VIATA ARE PRIORITATE

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google