Viteza Maxima 1.4 MPI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• In principiu la toti viteza e aproximativ egala.
    sigpic

Comment

• Normal,faza e ca intervin alti factori cum ar fi,vreme,drum,anvelope,etc

Comment

• Uitea ca a mea sa dus la 170km/h(ceas de bord bineinteles) alaltaieri dimineata pe A1...se pare ca cu timpul se mai invioreaza...inainte n-am putut trece de 163km/h.

Comment

• Probabil o mica adiere din spate ... ))))))))))))))))))
          Glumesc

Comment

• 140 km/h pe A2 >>> asfalt curat >>> cad am trecut pe langa un tir am avut o senzatie naspa : cand am ajuns paralel cu tirul a aparut o dezechilibrare a masimii ( stg. - dr. ) >>> nu a mai pastrat aceeasi traiectorie !!!!

Comment

• Asta e cu trecutul pe langa tir-uri...insa la viteza mai mare de 140 se simte mai putin...cel putin asa am observat

Comment

• 140 km/h e credibil. fata de 170 km/h cu 5 pers in masina, portbagajul burdusit de bagaje...samd

sau 180-190 km/h
                Last edited by bogdan_1984; 18 December 2008, 14:03. Reason: Automerged Doublepost
                sigpic

Comment

• Pai se stie la 1.4: cat mai multe bagaje si persoane, cu atat mai mare viteza

Comment

• Pai daca coboara de pe vre-o panta, e si normal
                    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• adica daca pun in masina saci de nisipi ud care cantareasc 700 kgsau poate o tona, ating viteza da 190?
                      Last edited by bogdan_1984; 18 December 2008, 14:10.
                      sigpic

Comment

• Foarte posibil (la o vale scoasa din viteza)

Comment

• Nici macar asa , pentru ca forta de frecare e foarte mare ;) .

Comment

• ahaaa...eu am prins 156 cu 2 pers la bord, inclusiv eu (soferul). de la viteza asta foarte foarte greu
                            sigpic

Comment

• Pai in carrte parca scrie 163 daca nu ma insel,asa ca 156 e o viteza reala si destul de decenta zic eu.

Comment

• Pai tot am citit si am citit!!! Treaba cu viteza reala si viteza pe ceas!!! Ei eu atat am reusit dar la o 160 era mai linistita masina dupa cum se vede din poze!!!
                                Attached Files
                                Sunt pasnic!!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google