Viteza Maxima 1.4 MPI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• poate ajunge....dar cu mult vant din spate si vreo 100 de km de autostrada inainte...si in panta...eu la 1.4 meu d-abia i-am dat 4500 in a 5-a...si asta dupa mult chin pe autostrada

Comment

• Eu la super nova am pus tablou de logan si am atins viteza de 200 de km/H mai mult nu a urcat , masina e mult mai stabila decat loganul fiind mai mica mai joasa , i-am modificat si parametri printr-un flachi chip pentru a urca de la 75cp la 85cp filtru sport evacuare sport. Un motor de clio 2 1.4-16V cu siguranta ne-ar ajuta pe toti si pe cei cu loganul fiindca motorul are 96cp :P
      Last edited by Cezar; 24 December 2008, 15:11.

Comment

• un motor de 150 cp,si alta aerodinamica,nu aia de frigider
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• adica alta masina )

Comment

• Originally posted by djasu82 View Post
            Eu la super nova am pus tablou de logan si am atins viteza de 200 de km/H mai mult nu a urcat , masina e mult mai stabila decat loganul fiind mai mica mai joasa , i-am modificat si parametri printr-un flachi chip pentru a urca de la 75cp la 85cp filtru sport evacuare sport. Un motor de clio 2 1.4-16V cu siguranta ne-ar ajuta pe toti si pe cei cu loganul fiindca motorul are 96cp :P
            las-o mai moale cu stabilitatea aia de supernova...incearca sa franezi brusc cu ea la viteza mare,sa vezi cum face 180grade fara sa tragi frana de mana.
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Dar in primul rand inafara de autostarada,unde nici acolo nu e prea indicat sa ii dai atata,altundeva in Romania nu ai unde.Chiar devine un pericol si pentru tine si pentru ceilalti participanti la trafic.

Comment

• pe E 85 am mers eu cu 140 km/h (parca). daca nu era trafic intens se putea si mai mult. asfaltul de pe E 85 este la fel de bun ca cel de pe autostrada
                sigpic

Comment

• Yo nu stiu cum prindeti voi cu 1.4 vitezele astea apropiate de decolare....eu cu 1.6 nu prind mai mult de 165, indiferent ce i-as face. Probabil voi rulati fara bancheta, benzina Carrera 100, eventual vale si vant din spate....altfel nu-mi explic ) Craciun Fericit
                  Logan Ambition 1.6 8V

Comment

• blanarucristi: eu cu 1.4 al meu pe gpl am prins 165-168km/h pe ceas. nu cred ca 1.6 sa prinda doar 165, macar undeva la 175km/h, are 15cai in plus fata de 1.4 cred ca ar trebui sa se simta.

putin offtopic: la voi la cat va taie benzina. eu am observat ca mie imi taie undeva pe la 6000 in tr. I, si 6000-6100 in celelalte.
                    sigpic

Comment

• ''Macar 175'' , tari astea de 1.6 )
                      La 1.6 pe la 175 se ''termina'' ceasu.

Comment

• Originally posted by djasu82 View Post
                        , masina e mult mai stabila decat loganul fiind mai mica mai joasa , i-am modificat si parametri printr-un flachi chip pentru a urca de la 75cp la 85cp filtru sport evacuare sport. Un motor de clio 2 1.4-16V cu siguranta ne-ar ajuta pe toti si pe cei cu loganul fiindca motorul are 96cp :P
                        E mai stabila pe dracu, ai mai spus gogomania asta si-n partea cealalta...
                        Cit despre cea ce spui mai informeazate inainte de a spune ceva, motorul de 1,4 16v nu a avut niciodata 96 de cai, in prezent pe noul symbol are 98 (si tot asa avea si in 2002 cind am avut eu clio symbol) si pe clio are 100 cp...
                        Multa lume, putini oameni...

Comment

• Imi povestea cineva ca ar fi atins 200 km/h cu un Logan 1.4, dar asta pe autostrada in Austria si cu benzina de Shell.
                          sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Spunei ca minte de ingheata apele !
                            Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

• De oameni astia care zic ca o fost cu loganu cu 200 de km /ora i bine sa i lasi si sa razi de ei in spatele lor.

Comment

• Stati mai baieti sa va explic si conditiile in care s-a petrecut toata treaba. Pentru cei care au mers pe autostrada intre Linz si Viena, stiti ca se coboara simtitor pe km intregi (nu ca si cum ai cobori de la 1400 spre Sinaia dar se simte). Daca mai prinzi si vant din spate, eu zic ca e posibil. La vara o sa am si eu drum pe acolo si abia astept sa testez teoria asta. Nici eu nu cred pana nu vad, dar stiu ca pe zona aia e destul de posibil sa se poata.
                                sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google