poate ajunge....dar cu mult vant din spate si vreo 100 de km de autostrada inainte...si in panta...eu la 1.4 meu d-abia i-am dat 4500 in a 5-a...si asta dupa mult chin pe autostrada
Viteza Maxima 1.4 MPI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Eu la super nova am pus tablou de logan si am atins viteza de 200 de km/H mai mult nu a urcat , masina e mult mai stabila decat loganul fiind mai mica mai joasa , i-am modificat si parametri printr-un flachi chip pentru a urca de la 75cp la 85cp filtru sport evacuare sport. Un motor de clio 2 1.4-16V cu siguranta ne-ar ajuta pe toti si pe cei cu loganul fiindca motorul are 96cp :PLast edited by Cezar; 24 December 2008, 15:11.
Comment
-
Originally posted by djasu82 View PostEu la super nova am pus tablou de logan si am atins viteza de 200 de km/H mai mult nu a urcat , masina e mult mai stabila decat loganul fiind mai mica mai joasa , i-am modificat si parametri printr-un flachi chip pentru a urca de la 75cp la 85cp filtru sport evacuare sport. Un motor de clio 2 1.4-16V cu siguranta ne-ar ajuta pe toti si pe cei cu loganul fiindca motorul are 96cp :PPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
blanarucristi: eu cu 1.4 al meu pe gpl am prins 165-168km/h pe ceas. nu cred ca 1.6 sa prinda doar 165, macar undeva la 175km/h, are 15cai in plus fata de 1.4 cred ca ar trebui sa se simta.
putin offtopic: la voi la cat va taie benzina. eu am observat ca mie imi taie undeva pe la 6000 in tr. I, si 6000-6100 in celelalte.sigpic
Comment
-
Originally posted by djasu82 View Post, masina e mult mai stabila decat loganul fiind mai mica mai joasa , i-am modificat si parametri printr-un flachi chip pentru a urca de la 75cp la 85cp filtru sport evacuare sport. Un motor de clio 2 1.4-16V cu siguranta ne-ar ajuta pe toti si pe cei cu loganul fiindca motorul are 96cp :P
Cit despre cea ce spui mai informeazate inainte de a spune ceva, motorul de 1,4 16v nu a avut niciodata 96 de cai, in prezent pe noul symbol are 98 (si tot asa avea si in 2002 cind am avut eu clio symbol) si pe clio are 100 cp...Multa lume, putini oameni...
Comment
-
Stati mai baieti sa va explic si conditiile in care s-a petrecut toata treaba. Pentru cei care au mers pe autostrada intre Linz si Viena, stiti ca se coboara simtitor pe km intregi (nu ca si cum ai cobori de la 1400 spre Sinaia dar se simte). Daca mai prinzi si vant din spate, eu zic ca e posibil. La vara o sa am si eu drum pe acolo si abia astept sa testez teoria asta. Nici eu nu cred pana nu vad, dar stiu ca pe zona aia e destul de posibil sa se poata.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
Comment