Viteza Maxima 1.4 MPI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ai uitat de ''Ce ulei folositi'' )))))))))))))))))))))))))
    Ai dreptate, vroiam un Ferrari da' a dat cu virgula

Comment

• alo, atentie, colegii loganisti, indiferent de motorizare, 1.4/1.6/1.6_16v/1.5deceii...fara jigniri directe. usoare misto-uri mai merge, dar fara atacuri la persoana, combateti ideea daca aveti ceva de comentat. altfel, cartonase de la mosu
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Io cred ca se poate si mai mult cu 1.4 dar totul depinde de cat de mult drum drept ai!!! Eu spre exemplu am reusit 180 pe ceas in Ungaria pe M3!!! Poza ii dovada!!!
        Attached Files
        Sunt pasnic!!!

Comment

• Eu oricum nu cred ca mosu' se mai intoarce pentru niste cartonase...poate Mos Gerila.
          Raman la "rezonabila" mea de 170 km/h pe A1...bineinteles ca pe distanta mare...impinsa bine cu a IV-a si urcata usurel cu a V-a,si stok...in cazul in care nu cumva niste folii si aparatori de noroi influenteaza viteza...vant sa zic ca nu prea am simtit sa fie prea tare.
          As fi facut si eu poze insa eram singur in masina si nu mi-ar fi placut sa am pe cruce poza cu ceasurile de bord

Comment

• Pentru siguranta voastra nu incercati viteza maxima pe vremea asta.Desi sunt drumuri ce par in regula.iti poate aparea o pojghita de gheata fereasca Dumnezeu.

Comment

• Pana acum aveam indoieli cum ca sunteti nebuni,acum m-am convins si chiar sunteti.
              PFF nu mai faceti d-astea,nu pricepeti,toate merg la fel,sa nu crezi ca a ta o sa se duca 5 km mai mult sau stiu eu.Nu mai testati,nu are sens.Daca 9 persoane din 10 au zis ca au atins maxim 170,e clar ca maxim 170 ia.
              Logan-ul e facuta sa mearga foarte bine in limitele maxime de viteza din Romania.Deci maxim 140.E foarte bine.Vreti viteza,luati-va masina mai buna.
              sigpic

Comment

• bravo Pacco.aceeasi parere o am si eu desi la 1.4 felul in care creste in viteza e mai lent dar ma multumesc cu ea asa.
                :smokespliff:viata e frumoasa doar daca stii s-o traiesti:dirol:

Comment

• eu am atins 175 km/h pe bord,....dar sunt ferm convins ca viteza trecuta in talon,aia de 162 este foarte reala....
                  TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL!!

Comment

• Da este viteza reala,si nu cea indicata de vitezometru.Te-ai apropiat de ea,probabil aveai in jur de 160 real
                    sigpic

Comment

• Originally posted by Pacco View Post
                      Pana acum aveam indoieli cum ca sunteti nebuni,acum m-am convins si chiar sunteti.
                      PFF nu mai faceti d-astea,nu pricepeti,toate merg la fel,sa nu crezi ca a ta o sa se duca 5 km mai mult sau stiu eu.Nu mai testati,nu are sens.Daca 9 persoane din 10 au zis ca au atins maxim 170,e clar ca maxim 170 ia.
                      Logan-ul e facuta sa mearga foarte bine in limitele maxime de viteza din Romania.Deci maxim 140.E foarte bine.Vreti viteza,luati-va masina mai buna.
                      pe autostrada bucuresti pitesti, cu pedala la fund aveam 140
                      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Originally posted by Pacco View Post
                        Da este viteza reala,si nu cea indicata de vitezometru.Te-ai apropiat de ea,probabil aveai in jur de 160 real
                        Nu s-a apropiat de ea, ci chiar a avut-o (162 sigurat). Mai mult de ~10 km nu fura kilometrajul.

PS: la mine la 140 fura 7 km.

Alindrgn: care pedala, aia de frana ? ))))))))))))))
                        Last edited by Octavian; 21 January 2009, 10:46.

Comment

• nu...ambreajul. vorbim de viteza maxima, nu de timpul de franare de acceleratie vorbeam eu
                          Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Alin schimba eventual benzina , tureaz-o mai mult in a 4-a , nu are cum sa iti prinda numai 140. Din toate filmuletele vazute pe youtube un logan 1.4 atinge aprox 180-185 km/h pe bord , depinde de condiitile de drum , starea masinii si benzina .
                            sigpic

Comment

• acusi ajunge sa se bata cu 16v-ul, mai un pic si ajunge la 200...keep up the testing procedures, numa' grija sa nu se rupa catargu' si sa se rastoarne corabia...
                              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Normal, ca toate filmuletele cu Loganu (mai ales 1.4 ca acolo sunt clipuri ca lumea )) ) sunt facute pe portiuni de autostrada (cine a fost stie) unde se duce in cadere libera la 180-185. Doar n-o fi prost sa posteze un clip cu 165-170/h....s-ar face de rusine )))))

PS: asa mi-a aratat si mie un prieten cum ii merge dci-ul de 65 cp bagaje full si 5 persoane in masina cu 180...si la test unu' langa altu s-a ''inmuiat'' pe la ~150, adica eu m-am dus si el a ramas sa-si aprinda o tigara )

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google